Stadion Zlatna34Coborâm astăzi la poalele Apusenilor și ne oprim la Zlatna, un oraș cu o bogată istorie în fotbal, locul din care a plecat proiectul de succes al Unirii Alba Iulia în anii 2000. Condițiile de la baza sportivă Minaur Zlatna sunt greu de descris în cuvinte, locul pare a fi… din altă Ligă, cu un gazon seznațional, nocturnă omologată, vestiare mari, dușuri, băi, bazin și saună pentru refacere, plus camere de cantonament, camere de oficiu, magazii și un hotel dotat cu piscină, prins tot în incinta complexului sportiv.

CS Zlatna se bazează pe un proiect serios și solid de creștere a copiilor, iar rezultatele vor fi culese în timp, chiar dacă în oraș s-a născut deja o generație cu câțiva puști talentați ce bat la porțile fotbalului profesionist. Școala de fotbal din Zlatna condusă de Ionel Danciar merge foarte bine și datorită condițiilor de care dispune, a bazei sportive impecabile și a implicării primăriei.

  • Gazon… sau ”masă de biliard”!
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Suprafața de joc de pe ”Minaur” este… de aur! Gazonul parcă zâmbește cu fața la soare, este de un verde viu, nu are denivelări și este destul de aproape de tribune. Toate astea există și datorită faptului că terenul este extrem de bine și atent întreținut, iar iarba este udată de multe ori. Întreg ansamblul gazonului oferă rețeta ideală pentru spectacolul de pe teren!

  • Nocturna de Liga 1

Stadionul Minaur din Zlatna are în dotare o noctună de peste 1000 de lucși, ceea ce înseamnă că instalația ar putea asigura lumina și pentru o partidă din Liga 1. CS Zlatna va evolua în mai toate competițiile după ce va apune soarele, lucru inedit la nivelul județului Ala în competițiile de seniori.

  • Tribună mare și multe locuri de parcare!

Arena din Zlatna găzduiește o tribună cu foarte multe locuri, acoperită și confortabilă, chiar dacă s-a degradat ușor în unele locuri. Locurile de parcare sunt mute, atât în curtea complexului, cât și în afara acestuia.

  • Vestiare de lux!

Vestiarele complexului din Zlatna sunt foarte mari, îngrijite, dotate cu bănci, cuiere, dulaprui și chiar mese de masaj. Dușurile sunt încăpătoare, iar baza sportivă are în dotare și un bazin, precum și o saună, elemente necesare în refacerea jucătorilor.

  • Camere pentru cantonament!

La etajul clădirii sunt mai multe camere care pot găzdui o serie importantă de fotbaliști, dotate cu dulapuri, paturi, băi și televizoare, asigurându-se astfel confortul maxim pentru un fotbalist aflat în perioada de cantonament.

  • Școală de fotbal în continuă dezvoltare!

CS Zlatna a dominat anul trecut întrecerea juniorilor C, campionat pe care l-a câștigat la pas, fără să cedeze vreun punct. Generația actuală are în componență mai multe talente, jucători polivalenți, care vor da peste rigorile fotbalului de seniori din sezonu lcare stă să înceapă, CS Zlatna urmând să evolueze în Liga a 5-a. Poriectul de creștere al copiilor din zonă continuă, iar în scurt timp, oficialii zlătneni au promis că orașul se va bucura și de o echipă de seniori, făcută pe scheletul actualei generații, care de la anul va evolua în campionatul de republicani.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.