Stadin Viitorul Santimbru27Una dintre formațiile din fotbalul județean, care nu are probleme din unct de vedere al dotărilor si condițiior de organizare ale partidelor din întrecerea internă, este Viitorul Sântimbru. Baza sportivă de la Galtiu arată foarte bine la toate capitolele, iar ansamblul este unul conceput pentru performanță, ”casa” echipei din Sântimbru contribuind la ultimele performanțe ale formației. Tribune, vestiare dotate, dușuri și grupuri sociale, toate acestea sunt ingredientele care fac baza sportivă din comuna Sântimbru – una aproape perfectă!

Până în 2012, Viitorul Sântimbru evolua în partidele de acasă pe micuțul teren de la Coșlariu, însă echipa a beneficiat de un ajutor din partea Primăriei Sântimbru, care a amenajat o bază sportivă de toată frumusețea la Galtiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Gazon perfect!

Un capitol la care excelează baza sportivă din Sântimbru îl constituie starea gazonului. Iarba este deasă, precum un covor, suprafața de joc este nivelată, iar fotbalul se joacă cu plăcere la Galtiu. Sunt câteva porțiuni în zona careurilor unde iarba refuză să mai crească, însă oficialii echipei au precizat că vor remedia aceste probleme. Gazonul este tuns des și în perioada de pauză, este udat și bine întreținut, dovadă stau imaginile de mai jos.

Tribune moderne și încăpătoare, plus o parcare mare!

Stadionul din Galtiu are prevăzute două tribune, construite pe un schelet metalic, moderne, care pot găzdui peste 500 de persoane. De asemenea, sunt bine delimitate, iar fanii echipelor oaspete au un sector special al lor, fiind evitate astfel incidentele. În zona tribunelor este și o parcare destul de mare, care poate adăposti un numpăr considerabil de mașini, baza sportivă fiind amplasată la drumul principal.

Vestiare mari și aerisite din punct de vedere al spațiului!

Arena Viitorului Sântimbru găzduiește două vestiare mari, dotate cu bănci, cuiere și dulapuri. Așa cum se poate vedea în fotografii, în vestiarul echipei gazdă jucătorii și-au notat numele pe propriile dulapuri, semn că formația prezidată de către Adrian Hulea este una organizată și fiecare își cunoaște locul în vestiar. Fiecare încăpere destinată echipelor este prevăzută cu dușuri și toalete.

Secutritate maximă!

Gardul care înconjoară stadionul este unul înalt, iar fotbaliștii, cât și baza sportivă sunt feriți de pericole. Nu au existat probleme cu fanii la arena din Sântimbru, doar câteva cu oficialii echipei, însă peste care s-a trecut, iar Sântimbru așteaptă cu nerăbdare un nou sezon în Liga a 4-a.

Fotbal în creștere!

Viitorul Sântimbru a avut parte în sezonul trecut de cea mai bună perioadă din istorie, formația condusă de Dan Comșa terminând pe locul al 3-lea un campionat pe care l-a condus mult timp, și câștigând trofeul Cupei României. Pretențiile sunt în continuare ridicate la Sântimbru, însă echipa așteaptă semne din punct de vedere finaniciar, din partea primăriei, dar și a sponsorilor privați.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.