mihai minca cfrJudețul Alba este tot mai sărac în ceea ce privește fotbaliștii din Liga 1. Etapa cu numărul 25 din cadrul ligii naționale de fotbal a fost una tristă pentru foștii componenți ai Unirii Alba Iulia. Nicușor Stanciu a pierdut alături de Steaua București meciul cu FC Voluntari, Bogdan Bucurică a cedat cu Concordia Chiajna în fața lui Dinamo București, iar Mihai Mincă a fost din no urezervă la CFR Cluj în meciul cu ASA Târgu Mureș.

Primul care a întrat în focul etapei cu numărul 25 a fost Bogdan Bucurică. Fostul fundaș stânga al Unirii Alba Iulia a avut un meci extrem de dificil împotriva formației Dinamo București, ”câinii roșii” câștigând cu 4-0. Bogdan a fost protagonist la ultimul gol al dinamoviștilor, acesta fiind faultat în atac de masivul Gnohere, însă centralul a lăsat faza să curgă și a validat golul. De asemenea, Adrian Falub, fost antrenor al Unirii Alba Iulia nu a cunoscut încă gustul victoriei pe banca echipei din Iflov. Bucurică a fost unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din tabăra Chiajnei, acesta fiind unul dintre titularii incontestabili ai trupei pregătite de Falub.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mihai Mincă a fost din nou rezervă la CFR Cluj cu toate că întreaga suflare fotbalistică aștepta titularizarea sa după gafele lui Marc din etapa precedentă, făcute la egalul 2-2 cu Astra Giurgiu. Mihai Mincă a privit de pe bancă succesul echipei sale în fața lui ASA Târgu Mureș, acesta fiind unul dintre cei ma vechi jucători în tabăra vișinie.

Nicușor Stanciu a fost integralist în înfrângerea 1-3 a echipei sale cu FC Voluntari. Decarul stelist a fost unul dintre cei mai activi jucători din tabăra roș-albastră, însă nu a reușit să facă diferența, apărând de puține ori la finalizare. Cu toate acestea Stanciu rămâne o piesă importantă în angrenajul lui Laurențiu Reghecampf și unul dintre cei mai apreciați tineri jucători din fotbalul românesc, contribuind din plin la parcursul bun al echipei din acest sezon.

Un alt jucător ce a îmbrăcat pentru o scurtă perioadă tricoul Unirii Alba Iulia, Mircea Bornescu a fost căpitanul Volunatariului la meciul de luni contra Stelei. Acesta a avut un joc bun, fiind sigur pe linia porții, și cu toate că steliștii au dominat copios partida, portarul trecut pe la Unirea Alba Iulia nu a prea fost solicitat.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.