Euro Spring - Viitorul S.21Astăzi la sediul AJF Alba a avut loc Comisia de Disciplină. Printre cazurile aflate pe masa comisiei s-a aflat și raportul observatorului Lucian Neagu de la meciul dintre Șurianu Sebeș – Euro Șpring.

În repriza secundă a meciului, la scorul de 2-0, pentru gazde, o parte din susținătorii echipei Euro Șpring au început să folosească obiecte pirotehnice. Mai întâi aceștia au aruncat cu petarde în zona tribunei, după care fanii Șpringului au început să-și îndrepte atenția către arbitrul de tușă, Rareș Mulea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru faptele suporterilor din păcate sunt nevoiți să plătească oficialii echipei. Euro Șpring a fost sancționată cu 360 de lei pentru evenimentele petrecute la Sebeș. Din păcate evenimentele de la finalul jocului, nu au făcut nimic altceva decât să anuleze meritele frumoasei galerii sosite la Șpring, fani care au incurajat echipa într-un mod rar întâlnit în Liga a IV-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. AM RAMAS SOCAT LA AFLAREA VESTII DECESULUI UNUIA DINTRE MARII OAMENI DE FOTBAL AI JUDETULUI NOSTRU,UN BUN PRIETEN ,UN OM ONEST,CORECT,UN SUFLET NOBIL.RAMAS BUN GICULE,DUMNEZEU SA TE AIBE IN PAZA!
    DAN COSTEA-VINTU de JOS

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.