CS Ocna Mures-Euro Spring59Euro Șpring a întâlnit astăzi, pe teren propriu în etapa a 11-a din Liga a 4-a, Energia Săsciori, formație aflată în derivă care a uitat gustul victoriei în ultimele runde. Fostul lider al eșalonului fotbalistic superior din Alba, Euro Șpring a reușit o victorie facilă, scor 2-0 (2-0 la pauză), astfel ajungând pe poziția secundă în clasament, cu 23 de puncte. Mircea Risti a fost MVP-ul partidei, marcând ambele goluri ale echipei sale.

Meci fără istoric la Șpring, unde formația locală Euro a făcut scor cu Energia Săsciori și a reușit să câștige primul meci după două etape. Echipa lui Florin Berța nu a avut nicio emoție în a se declara învingătoare, partida fiind la discreția gazdelor încă de la primul fluier al arbitrului, până la final.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Euro a marcat două goluri în prima repriză prin Risti în min. 30 și 39. În a doua repriză echipa lui Berța nu a mai forțat în atac, văzându-se mulțumită cu rezultatul înregistrat la pauză. Dugulan (Euro) a văzut cartonașul roșu în min. 75 (pentru cumul de galbene).

Potrivit unei surse prezente la această partidă, Euro Șpring a ratat foarte multe ocazii clare, lucru nepermis la pretențiile echipei. Acest lucru îi putea costa pe Berța și elevii săi în cazul în care întâlneau un adversar mai puternic, lucru care s-a întâmplat de mai multe ori în acest sezon, când Șpringul a fost taxată pentru indolența din fața porții adverse.

Euro Șpring: 1. Mihăilescu – 16. Marcu, 3. Muntean, 4. Dugulan, 14. V. Popa, 7. Mihaiu, 10. Halmaghy, 5. M. Popa, 8. Pîntia, 11. Tecoanță, 9. Risti. Rezerve: 12. Cotîrlea, 13. Stancu, 15. N. Popa, 17. Oprișor, 6. Grădinar, 2. Ghel, 18. Kucsinski. Antrenor Florin Berța.

Energia Săsciori: 1. Lazăr – 4. Bodea, 26. Cerghedean, 6. Bogdan, 9. Avram, 18. Lăcătuș, 5. Medrea, 20. Cioroga, 14. Cioca, 21. Drăghici, 10. Jula. Rezerve: 7. Nazarie, 3. I. Faur. Antrenor Ioan Faur.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Stire facut pe genunchi, nu are nici o legatura ce ai scris cu ce s-a intamplat.
    Echipa gazda a controlat intra-devar meciul, dar chiar sa relatezi ca au facut scor si ca au lasat-o mai moale in a doua repriza e mult prea mult(e munca unor baieti la mijloc).
    Fiti obiectivi si nu-i mai umflati in pene pe cei care cotizeaza pentru absport.ro, daca doriti sa fiti profesionisti.
    In rest toate bune va doresc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.