springCu toate că în vară s-a dorit încetarea activității fotbalistice la Șpring, acest lucru nu s-a concretizat, iar mutarea pare să fie una benefică pentru sportul rege din comuna județului Alba. După 5 etape parcurse în Liga a 4-a, Euro Șpring are maximum de puncte, fiind lider solitar pe prima scenă a județului nostru. Nici juniorii A1 ai echipei din Șpring nu se lasă mai prejos, fiind pe poziția secundă a clasamentului, la egalitate cu CSȘ Blaj, ambele cu punctaj maxim.

Euro Șpring a încheiat cu greu campionatul trecut, fiind disensiuni mari în sânul formației. Toate aceste lucrui au fost aproape să ducă la retragerea echipei din campionat, însă pe ultima sută de metri, gândurile de continuitate ale celor din Șpring s-au materializat, iar Euro a devenit una dintre cele mai bune echipe ale județului Alba.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Florin Berța a fost numit antrenor al echipei, iar acesta a apelat la mai mulți jucători din Sibiu, care s-au alăturat proiectului Euro Șpring. Euro a debutat cu o victorie mare, 2-0, în deplasare pe terenul echipei AFC Unirea 1924 Alba Iulia. A urmat apoi un 2-0 cu Viitorul Spicul Daia Română, un 4-0 cu Abrudul lui Costică Moldovan, 2-1 cu Olimpia Aiud și un 3-0 cu Rapid CFR Teiuș. În total, 5 victorii din tot atâtea partide, 15 puncte adunate în clasament, 14 goluri marcate și un singur gol încasat, un palmares de invidie adunat de Euro Șpring în primele 5 runde din actualul sezon al Ligii a 4-a.

Juniorii – pe urmele seniorilor

Rețeta succesului de la Euro Șpring a fost preluată și de echipa de juniori A1 a clubului. Dup primele 3 meciuri, fotbaliștii antrenați de Adrian Păucean au realizat tot atâtea victorii, trecând pe rând de CS Ocna Mureș – campioana din sezonul trecut (3-1), Dalia Sport Daia Română (4-0) și Gaz Metan Valea Lungă (4-1). Cu 11 goluri marcate și doar două primite, Euro Șpring se situează pe a doua treapă a clasamentului, la egalitate de puncte u liderul CSȘ Blaj, formație care are un golaveraj mai bun.

Rezultatele juniorilor sunt demne de apreciat, având în vedere că această competiție nu este una foarte interesantă pentru toate participantele, deoarece cluburile din Liga a 4-a sunt obligate să aibă și echipe juniori A1, iar atenția maximă se îndreaptă de cele mai multe ori către echipele mari. Cu toate acestea, tehnicianul Adrian Păucean programează mai multe antrenamente pe săptămână, își mustră elevii pentru jocurile mai slabe, dar îi și felicită atunci când au prestații lăudabile, semn că activitatea echipei de juniori A1 este la fel de serioasă precum cea de la echipa mare.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.