Dacia Mihalt - ASC Pianu62După petrecerea de final de tur, oficialii echipei Euro Șpring au început să se miște și pe piața transferurilor. Primarul comunei Șpring, Daniel Rusu, l-a contactat în aceste zile pe unul dintre cei mai buni jucători ai formației ASC Pianu 2013.

Cu 11 reușite în tur, Dorel Grecu este curtat insistent de Euro Șpring, formație ce și-l dorește pe fotbalistul pienarilor, însă șansele ca transferul să se materializeze sunt mici.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tot pe lista de achiziții a sprinjenilor se află și jucători de la Unirea Alba Iulia, oficialii clubului din Șpring, având anumite discuții cu președintele Mihai Dăscălescu în ceea ce privește transferul unor fotbaliști către echipa lui Florin Berța.

Cel mai probabil Euro Șpring va achiziționa și un portar, post ce s-a dovedit a fi deficitar în prima parte a sezonului.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

9 COMENTARII

  1. În calitate de președinte pot sa știu și eu cn este interesat de Grecu k eu am discutat cu primarul și el nu știe nimik iar eu tot asa nîmik…sau sunt zvonuri create doar pt a fi tensiune !!!! Domnul care credeți k la Spring sunt frustrații cred k dumneavoastră sunteți frustrat deasta comentați ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.