imageMureșul Vințu de Jos a făcut prima mutare a iernii. După ce echipa a pierdut cuplul de antrenori Manea-Oarga, dar și o serie de jucători, viceliderul a dat o lovitură în ceea ce privește imaginea clubului.

Cu cinci promovări în Liga a II-a, Dan Mănăila, a acceptat să pregătească echipa din Liga a IV-a a județului Alba.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“Din punct de vedere profesional e un pas înapoi, dar toată viața mea ca fotbalist, ca antrenor am fost ajutat, acum a venit momentul să ajut și să întorc și eu serviciul acesta fotbalului românesc. Vin cu inima deschisă, fără nici un fel de regret”, a declarat Dan Mănăilă, antrenor Mureșul Vințu de Jos.

“Am făcut o mișcare prin care demonstrăm că Mureșul Vinț de Jos nu moare, asta chiar dacă mulți ne-au cântat prohodul. Ne menținem cursa de urmărire a luderului Viitorul Sântimbru.  Dacă anul trecut am fost “răsturnați” de pe primul loc, sper ca acum să vină rândul nostru. Am pus bazele unui proiect serios la Vinț și ne bucurăm să-l avem și pe domnul Mănăilă langă noi”, a declarat Valentin Groza, președinte de onoare Mureșul Vințu de Jos.

Dan Mănăilă vine de la FC Bihor Oradea (Liga a II-a) și nu e la prima experiență în județul Alba, acesta a mai pregătit Europa Alba Iulia în Liga a III-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. Surprinzatoare numirea noului antrenor dar sunt convins ca va face o treaba foarte foarte buna.este un antrenor cu o experienta enorma si sunt convins ca Vintul va fi o candidata la promovare.:)

  2. O MUTARE FOARTE INTERESANTA SI DE BUN AUGUR.O MUTARE MENEGERIALA(CA TOT E LA MODA).SUNT CONVINS CA DOMNUL MANAILA VA FACE O TREABA FOARTE FOARTE BUNA IAR GRUPAREA DIN VINT VA FI O CANDIDATA CERTA LA PROMOVARE,PE PRINCIPIUL CAND 2 SE BAT AL 3-LEA CASTIGA.O SURPRIZA FOARTE PLACUTA DIN PARTEA CELOR DE LA FCMV:)

  3. Trebuie sa recunoastem ca Muresul a dat o lovitura buna in ceea ce priveste aducerea celor doi antrenori. Chestiunea e ca trebuie să vina si cateva intariri, dar e cert faptul ca Manaila e un antrenor foarte buna care va face treaba pentru ca si la Europa din epave a facut FOTBALISTI! Bafta Dane, te pupa fratele tau din Cugir!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.