CS Zlatna este la un pas de a da o lovitură importantă! Mijlocașul Andrei Mărginean este dorit de două echipe mari din Premier League! Jose Mourinho și Arsene Wenger l-ar putea avea sub comanda lor pe tânărul jucător de la CS Zlatna. 

Andrei Mărginean este născut în anul 2001 și deja a reușit să stârnească interestul marilor echipe din Europa.  Pe fir au mai intrat Genoa, Sampdoria, CNE Deva, iar oferta de la Manchester United se dovedește a fi cea mai interesantă, astfel că zlătneanul ar putea ajunge alături de nume precum Paul Pogba sau Zlatan Ibrahimovic.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Oferta de la Manchester ni se pare cea mai avantajoasă pentru toată lumea, încă nu avem nimic scris, dar avem discuții serioase. Cei de la Manchester United doresc să-l ia cu tot cu părinți acolo. Rămâne să decidă părinții, marți vom merge la meciul cu Italia” a declarat Cristi Aron, președintele echipei CS Zlatna.

Cei de la Manchester l-au monitorizat pe Andrei Mărginean la meciul cu Cipru și s-au declarat mulțumiți de randamentul lui Andrei Mărginean, iar Manchester United este dispusă să achite 80.000 de lire pentru talentatul jucător.

Marți oficialii de pe „Valea Ampoiului” vor merge la București pentru a negocia inclusiv pentru Alex Kiraly (dorit de echipe din Cehia), Vlad Truță de asemenea este dorit de echipe din țară și din afara țării.

Manchester îl vrea pe trei ani

Manchester United îl dorește pentru două săptămâni în acest moment, iar din vară (după ce se încheie școala) acesta ar putea merge la Manchester, unde se dorește un contract pe trei ani.

Săptămâna următoare va fi decisivă pentru mijlocașul originar din Zlatna.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. D-le de la Absport,de ce nu santeti reali?!!,Craciune, eu stiu ca esti prieten cu Cristi, dar lasa prostiile cu acesti copiii,nu le mai bagati in cap tot feluri de tertipuri ca acestea,in afara de Marginean,in rest,Kiraly si Truta sant cam subtiri,ptr fotbal,vom mai discuta acest subiect si peste doi ani si tot la Zlatna ii gasesti,Marginean de perspectiva,sa auzim de bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.