transalpina sugag 1    Se anunță o vară extrem de fierbinte la nivelul fotbalului județean! Iubitorii fotbalului din comuna Șugag își văd visul împlint, urmând ca localitatea lor să găzduiască o echipă de Liga a 4-a. Acest lucru a devenit posibil după ce ASC Pianu 2013 a decis să își mute activitatea din comuna Pianu de Jos, noua structură urmând să se numească FC Transalpina 2014 Șugag. 

Trei ani la rând a terminat Hidromecanica Șugag pe poziția secundă în Liga a 5-a, însă din sezonul următor, însă iubitorii fotbalului din comună își vor susține favoriții din următorul sezon în Liga a 4-a. Numele de Hidromecanica Șugag este deja istorie, echipa urmând să participe în competiția organizată de AJF Alba cu titulatura de FC Transalpina 2014 Șugag în urma rebranduirii echipei ASC Pianu 2013.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

ASC Pianu 2013 devine FC Transalpina 2014 Șugag!

transalpina sugag 2S-a depus de curând o cerere de schimbare a denumirii și sediului la AJF Alba, iar din sezonul următor al Ligii a 4-a vom avea în loc de ASC Pianu 2013, FC Transalpina 2014 Șugag în campionat. Echipa se va reuni zilele acestea la Șugag, sub comanda lui Radu Andone și se va baza pe scheletul formației Hidromencanica Șugag de anul trecut.

Este un proiect foarte bun! Ne bucurăm în primul rând că evoluăm într-o liga superioară și cred că aveam acest drept, după cât am investit în baza sportivă de la Șugag. Sper să facem meciuri bune și să dovedim că locul nostru este în Liga a 4-a, cel puțin pentru moment (n.a. – Ioan Budin lasă de înțeles că proiectul este unul ambițios și se va extinde la o scală mai mare, cu gânduri mărețe). Sunt sigur că fanii vor îmbrățișa această echipă! Noi oricum eram nevoiți să ne modificăm statutul și aveam de gând să schimbăm și denumirea, pentru că Hidromecanica nu ne ajută cu nimic, era vechea denumire. FC Transalpina 2014 Sugag este un nume care reprezinta zona, reprezintă Valea Frumoasei, o parte a județului pe care o cunoaște toată lumea și cred că o sa fim recunoscuți la nivel național cu această denumire! Vom avea aceiași jucători care au evoluat la Hidromecanica Șugag în sezonul trecut, însă suntem în discuții cu mai mulți fotbaliști, dar nimic concretizat la ora actuală!  Lotul îl va stabili Radu Andone, care este extrem de încântat de acest proiect”, a declarat Ioan Budin, președintele echipei FC Transalpina 2014 Șugag.

transalpina sugag 3FC Transalpina 2014 Șugag a semnat un contract de colaborare cu CNC Blue Sport, compania care se va ocupa de tot ceea ce privește parte de marketing sportiv și PR.

Echipa condusă de Radu Andone și prezidată de Ioan Budin are planuri mărețe pentru sezonul următor, o clasare cât mai sus în clasament, care pot să devină realitate având în vedere că Hidromecanica Șugag a avut o formație extrem de redutabilă în sezonul trecut, urmând ca aceiași fotbaliști să evolueze în Liga a 4-a, plus alte transferuri care vor fi efectuate.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.