Stadion Rapid CFR Teius24Înainte cu o zi de startul Ligii a 4-a, încă o echipă a depus armele și a renunțat la competiția superioară din fotbalul ”albanez”. Chiar dacă încă nu a trimis foaie oficială către AJF Alba, Rapid CFR Teiuș a anunțat prin vocea ofcialului Nicolae Florea că renunță la locul din Liga a 4-a din cauza problemelor financiare. Cel mai probabil, înștiințarea oficială va veni după ce Nicolae Florea și Adam Petruse vor cădea la un acord în ceea ce privește care este președintele clubului.

Una dintre formațiile din fotbalul județean, Rapid CFR Teiuș a abandonat Liga a 4-a, înainte cu o zi de startul oficial al echipei. Astfel, eșalonul superior al sportului rege din județ va porni la dum cu 13 echipe, urmând ca în fiecare etapă, câte o formație să stea, prima fiind Sportul Petrești, care avea meci în deplasare, duminică.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”S-au retras banii din club, s-au achitat datoriile din urmă, inclusiv de acum un an și jumătate și au rămas vreo 6.000 de lei din totalul de 40.000! Nu putem să facem nimic cu acești bani. Am încercat să preiau clubul, am încercat să ținem banii în conturi, dar ni s-a precizat să luam totul de la zero di npartea fostului președinte, Adam Petruse”, a declarat Nicolae Florea, cel care a preluat în urmă cu puțin timp frâiele fotbalului teiușean.

De partea cealaltă, Adam Petruse a precizat că nu îl mai interesează echipa de fotbal și că nu va trimite nicio foaie oficială către AJF Alba pe simplul motiv că nu mai are nicio funcție.

„Nu mai sunt președinte! Am reușit să recuperez banii pentru a achita datoriile din urmă! Nu am ce să mai declar”, a precizat Adam Petruse, fostul președinte al echipei.

Astfel, Liga a 4-a din Alba se va disputa în 13 echipe, câte 6 meciuri pe etapă, cel mai ”sărac” campionat din ultimii ani în fotbalul județean, iar în privința Rapidului CFR Teiuș, sorții par să se fi aliniat, iar formația din ”Gara Mare” să se îndrepte către groapa adânc săpată de întreaga suflare teiușeană.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.