Viitorul Santimbru-Muresul Vintu de Jos Supercupa46Mureșul Vințu de Jos și-a redus considerabil șansele de a mai continua în Liga a III-a. Echipa prezidată de Sorin Drăgan se va retrage în proporții covârșitoare Mureșul Vințu de Jos va rămâne fără jucători!

La această oră mai mulți fotbaliști se află la Vințu de Jos și își cer documentele de transfer pentru a putea părăsi echipa antrenată de Fane Fogoroși.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Jucătorii se împart în mai multe tabere! Unirea Alba Iulia, Industria Galda de Jos, FC Hermannstadt, Măgura Cisnădie, Sportul Petrești sunt doar câteva formații care pot profita de problemele echipei din Vințu de Jos, iar nume ca Bratima, Andrei Moldovan, Silviu Iacșa, Mădălin Popa, Ovidiu Stoianof, Sebastian Culda, Filip Morar, pot semna cu oricare dintre formațiile de mai sus.

Nici directorul executiv nu mai rămâne în funcție la echipă, acesta demisionând din funcție. Liviu Coacăză renunțând la echipă, iar următorul care va renunța pare să fie directorul sportiv Iulian Nichimiș. Toate acestea fiind ca un tăvălug după ce viceprimarul Petru Ioan Barbu nu s-a ținut de cuvânt, asta după ce edilul promisese 1,5 miliarde de lei vechi.

Terenul nu e omologat, meciul cu Pandurii II are șanse minime să se dispute

La ora actuală nici arena pe care Mureșul Vințu de Jos ar fi trebuit să-și dispute meciurile de „acasă” nu este omologată, mai fiind anumite demersuri necesare pentru ca terenul să fie „apt” pentru prima etapă.

Dacă va rămâne fără jucători Mureșul Vințu de Jos se va retrage din campionat, iar în aceste sunt șanse ca progrmaul să fie refăcut pentru Liga a III-a, Seria a IV-a, asta deoarece era o serie de 15 echipe, iar o formație stătea în permanență, retragerea vințului aducând a doua săptămână de pauză.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.