Șurianu Sebeș trece prin momente de cumpănă. Finanțatorul principal al liderului din Liga a IV-a, Alba, Armando Popescu și-a anunțat colaboratorii că renunță la echipă, lucru pe care a dorit să-l facă după partida de la Daia Română.

Acesta și-a expus decizia într-un mesaj colectiv pe Whats App. Vă prezentăm o parte din mesajul acestuia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Buna ziua! Vă informez că am decis să nu mai finanțez Șurianu Sebeș. O parte dintre motive cred că le cunoașteți dar, doar o parte. De fapt am vrut să fac acest lucru după meciul de la Daia, dar am considerat că este corect pentru voi să fie un moment în care să aveți posibilitatea unor opțiuni, asumându-mi costurile ulterioare care au fost considerabile. Acum rămâne la alegerea voastră dacă veți găsi un numitor comun ca să continuați la Sebeș sau veți alege o altă variantă. Mi-am dorit și să aveți sărbători liniștite după atât stres și tensiune. Consider că aveți toate calitățile necesare să evoluați la un nivel superior. Personal vă mulțumesc încă o dată pentru un an 2016 deosebit”, a fost mesajul transmis de Armando Popescu pe un grup de socializare către jucătorii de la Șurianu Sebeș.

Contactat telefonic președintele Daniel Popa a confirmat informația plecării lui Armando Popescu, însă speră că acesta să se răzgândească.

„Confirm informația, nu este oficială, nu am discutat personal nimic, deocamdată nu doresc comentez nimic, doar că aș prefera să se răzgândească”, a mai punctat Dani Popa, președinte Șurianu.

Ținând cont de faptul că Armando Popescu finanța majoritatea cheltuielilor, la Șurianu Sebeș se anunță o iarnă extrem de greoaie, ținând cont de faptul că salariile mari vor fi renegociate. Rămâne de văzut dacă și primăvara va fi la fel de frumoasă precum a fost anul 2016 pentru Șurianu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.