15151_t_unknownAS Mureșul Vințu de Jos începe să-și betoneze și linia de fund. Cristian Florentin Preda (30 ani) va evoula în retur pentru echipa antrenată de Dan Mănăilă.

Cristian Preda vine de la AS Milcov (Liga a IV-a, Olt) și are o bogată experiență la nivelul eșalonului secund și nu numai.  „E o nouă provocare, vin să promovăm. Eu îl cunosc foarte bine pe domnul Mănăilă și a contat enorm de mult faptul că e dânsul antrenor”, a declarat Cristian Preda, noul fundaș central al echipei din Vințu de Jos.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De partea cealaltă președintele Valentin Groza s-a declarat mulțumit de faptul că echipa din Vinț își întărește defensiva. „Mă bucur că încet, încet, ne întărim linia de fund, e un transfer benefic pentru noi și ne bucurăm să avem astfel de jucători alături de echipă. Ne dorim să promovăm și tocmai de aceea facem acest efort în retur”, a declarat Valentin Groza, președintele onorific al echipei Mureșul Vințu de Jos.

Cristian Preda a mai jucat în trecut la ALRO Slatina (echipă cu care a promovat în Liga a II-a), FC Olt (Liga a II-a), FC Caracal (Liga a III-a), FC Balș și CS Podari (ambele Liga a III-a). Acesta măsoară 1,93 metri și este renumit pentru jocul excelent de cap, fiind un marcator de bază al echipelor la care a evoluat.

Cristian Preda e a patra achiziție a viceliderului, după Andrei Moldovan (Unirea Jucu), Răzvan Dulap (Universitatea Cluj) și Ionuț Tătar (Luceafărul Oradea).

foto: gazetanouă.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.