antrenament-performanta-ighiu53Fostul atacant al echipei Performanța Ighiu, Fabian Himcinschi, este la un pas de a-și găsi un nou angajament. Rămas fără echipă după ce a plecat de la Performanța, Fabian și-a găsit o nouă echipă, este vorba despre CSM Reșița (locul 2, Liga a III-a, Seria IV-a). 

Atacantul albaiulian este la o semnătură de CSM Reșița, formație ce se află angrenată în lupta pentru Liga a II-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Ne-am înțeles verbal, rămâne doar să semnăm actele. Nu sună a provocare dar o să încerc să ajut acea echipă care are încredere în mine”, a declarat Fabian Himcinschi.

Atacantul albaiulian a explicat și modul în care s-a produs despărțirea de Performanța Ighiu, grupare ce a fost antrenată de tatăl său.

„Eu mi-am dorit să renunț la Ighiu pentru că lucrurile nu mi se mai păreau normale la acea echipă și am decis că e mai bine să renunț. Nu mai puteam lucra, nu mă mai puteam concentra 100%, nu mai reușeam să dau totul pentru că nu mai aveam gândul la Ighiu. Oricum cât timp am fost acolo m-am simțit destul de bine și le doresc băieților și oamenilor de acolo mult succes în continuare”, a mai punctat Fabian Himcinschi.

De-a lungul carierei Fabian Hicminschi a mai jucat la Unirea Alba Iulia, Empoli, Dinamo București, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Caransebeș și Performanța Ighiu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.