După meciul de tenis cu piciorul organizat între echipele fraților Maier, Ovidiu și Emil, cei doi au ajuns la un alt ”pariu”, un meci demonstrativ, care va avea loc joi, de la ora 18.00, în sala de sport din centrul orașului Ocna Mureș. Cei doi frați, ”Motanu” și ”Loto” și-au definitvat loturile, iar suflarea fotbalistică din orașul salin așteaptă cu sufletul la gură regalul familiei Maier.

Și această acțiune face parte din calendarul bogat de promovare a clubului Soda Ocna Mureș. Partida de tenis cu piciorul a fost adjudecată clar de Ovidiu Maier, care alături de colegii săi, i-au învins pe cei din echipa fratelui său cu 4-0.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Joi, de la ora 18.00, două echipe alcătuite de cei doi frați, formate din foști și actuali jucători ai clubului Soda Ocna Mureș se vor duela în demonstrativul de futsal. Iată cele două loturi:

Echipa ”Motanului”: Eugen Sava – Ovidiu Maier, Dan Gall, Ioan Paul, Cătălin Onuțu, Sorin Corpodean, Ionuț Pereat, Alin Cociș, Adrian Codrea, Cristian Gall.

Echipa lui ”Loto”: Gheorghe Toth – Emil Maier, Rareș Damian, Claudiu Craiu, Emil Nemeș, Marin Divricean, Dorin COmșa, Emil Maier jr, Mircea Leahu, Marius Lupean.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.