Antrenament Muresul Vintu de Jos73Mureșul Vințu de Jos trece prin momente delicate, iar acest lucru nu reprezintă un secret pentru nimeni. Gruparea pregătită de Fane Fogoroși va întâlni în prima etapă Pandurii II Târgu Jiu, într-un meci ce va fi găzduit de stadionul „Mureșul”.

Întrebat despre programul echipei sale, Fane Fogoroși a fost tranșant susținând că sunt alte probleme prioritare pentru formația pe care o antrenează.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Trebuie să jucăm cu toate echipele, indiferent că e în prima etapă sau că e în ultima etapă. Voi studia mai în amănunt programul, este prematur să mă pronunț. După un studiu mai amănunțit, pot să comentez, dar la ora actuală sunt lucruri mai importante decât programul din noul sezon”, a declarat Ștefan Fogoroși, antrenor principal Mureșul Vințu de Jos.

La ora actuală echipa din Vințu de Jos se scaldă în incertitudine, iar viceprimarul Petru Ioan Barbu va interveni energic pentru ca echipa din Vințu de Jos să nu se desființeze. Surse apropiate de clubul vințan susțin că edilul va investi 100.000 de lei din propriul buzunar pentru ca echipa lui Fogoroși să își continue drumul în Liga a III-a.

Suma oferită de Barbu poate ajuta clubul să achite restanțele de 30.000 de lei către Lutsch 2000, restanțele salariale, precum și anumite împrumuturi efectuate pentru achitarea primelor de joc.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Ar trebui ca fiecare localnic al comunelor care au echipa de liga a 3 a sa doneze fiecare cât dorește si cât poate pt echipa locală si astfel multe din probleme ar fi rezolvate.

  2. La Vintu de Jos, au fost bani suficienti ….problema este modul in care sunt cheltuiti….iar Vintu de Jos este un model de ASA NU …din pacate, toti cei care sunt in stafful lor au mari probleme ei ca oameni:
    Nichimis- implicat in problema lipsei banilor de la AJF de acum cativa ani, nesolutionata deocamdata
    Coacaza- un om care este mai preocupat de ” arbitrii” decat de propria echipa, un om care s-a autopropus la Zlatna, Cugir si Europa(unde a si activat),
    Sorin Dragan- noul prededinte , datori la camatari, executat silit de banci…
    Asadar ne mai miram cum se pot cheltui banutii? Problemele din sport au si ele o cauza, marea majoritate sunt conduse de persoane cu probleme cu legea, probleme financiare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.