Viitorul Spicul Daia-Dalia Sport Daia19Mureșul Vințu de Jos începe să-și calmeze apele. După problemele cauzate de Curtea de Conturi (sunt imputate aproape 7 miliarde de lei vechi) lucrurile par să se așeze la Vințu.  Fane Fogoroși (tehnician dorit și în Liga a IV-a) este aproape să preia nou-promovata în Liga a III-a, grupare ce va avea ca obiectiv evitarea retrogradării.

Fane Fogoroși este favorit să-l înlocuiască pe Dan Mănăilă cu toate că fostul antrenor al vințului era inițial varianta agreată de viceprimarul Petre Ioan Barbu. Negocieri s-au mai purtat și pe pista Marius Popescu, Doru Oancea sau Ciprian Urican, însă exprimentatul antrenor din județul nostru pare să fie soluția finală.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am purtat câteva discuții cu cei de la Vințu de Jos, probabil voi participa la antrenamentul de marți. Vom vedea după amiază. Pentru mine orice echipă pe care o antrenez e o provocare. Nu va fi ușor pentru că timpul este scurt, va fi de muncă. Mureșul are mulți jucători de valoare”, a declarat Ștefan Fogoroși.

Conform directorului executiv Liviu Coacăză, mutarea lui Fogoroși pe banca tehnică ar fi survenit la intervenția viceprimarului Barbu, om care în urmă cu câteva zile declara pentru Absport.ro că el nu se implică la echipa de fotbal, dar la reunirea de ieri a ținut o ședință fotbaliștilor în vestiar.

Jucătorii au fost anunțați în vestiar de către oficialii clubului că  Fogoroși este noul antrenor al acestora, însă la ora dimineții tehnicianul echipei Dalia Sport Daia Română a recunoscut negocierile, însă nu și angajamentul.

Promisiuni multe, banii neaprobați de Consiliul Local

Consiliul Local Vințu de Jos aprobase inițial 3,5 miliarde de lei vechi (350.000 de lei noi), însă odată cu raportul Curții de Conturi aceștia au anulat decizia deoarece acordul de asociere dintre cele două părți expirase.

În urma raportului venit din partea Curții de Conturi, Primăriei Vințu de Jos i s-a imputat suma de 6,7 miliarde de lei vechi, iar finanțarea echipei de la bugetul local este sub semnul întrebării, mai ales că sunt șanse ca aleșii locali să nu mai voteze bugetul din nou, de teama problemelor ce ar putea apărea ulterior.

În ciuda acestui aspect conducătorii clubului s-au avântat în a le promite jucătorilor eșalonarea plății către jucători, însă șansele ca aceștia să-și primească banii sunt reduse.

Jucătorii blocați de promisiunile conducătorilor

Majoritatea fotbaliștilor de la Mureșul Vințu de Jos au oferte și de la alte formații, în vreme ce gruparea alături de care a promovat le oferă doar o eșalonare, în vreme ce alte grupări ar fi dispuse să le ofere două salarii în avans ca o dovadă de încredere.

Fotbaliștii vințeni ar miza de această dată doar pe promisiunile oferite în vestiar de viceprimarul Petru Barbu, dar și de ceilalți conducători ai echipei.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.