ASC Pianu - Dalia Daia65Unul dintre cei mai experimentați antrenori dn Liga a IV-a, Fane Fogoroși a făcut analiza anului 2015, dar ne-a mărturisit și ceea ce își dorește de la noul an. 

Ajuns în iarna trecută la Dalia Sport Daia Română, echipă pe care a salvat-o de la retrogradare, Fane Fogoroși a considerat că anul 2015 nu a fost unul după dorințele lui.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Nu a fost un an pe placul meu. Prima parte a anului a fost în regulă, am preluat echipa, am evitat retrogradarea. În noul sezon ne-am pus mari speranțe dar din păcate nu am reușit doar o mică parte din ce ne-am propus”, a declarat Fane Fogoroși antrenor principal Dalia Sport Daia Română.

„În 2016 îmi doresc să antrenez, să am jucători la antrenament”

Dacă în 2015 tehnicianul din Alba Iulia a ajuns la Dalia Sport Daia Română, însă pentru 2016 are dorințe mai mari.

„În primul rând eu îmi doresc să antrenez. Dacă tot vreau să fiu în circuit. Pentru mine pe primul plan este serviciul, iar pe plan sportiv îmi doresc să am jucători la antrenament, nu să merg să am 8-9 la antrenament și să mă văd duminica. Mie nu-mi place fotbalul la ghici”, a mai precizat Fogoroși.

La capitolul lucruri neplăcute în 2015, Fogoroși a fost ferm: „Nu cred că pot să zic că am avut momente plăcute. Momentele plăcute pentru mine sunt când ai conitnuitate în rezultate, atunci când ceea ce îți propui să reușești. Pentru mine fobtalul din Liga a IV-a nu e ceea ce îmi doresc.  Pot să spun că sunt mulțumit de ceea ce se face. Întra-devăr toată lumea e la sevici, toți au studenți, dar sunt dezamăgit, pentru că nu pot să fac un fotbal pe care mi l-aș dori eu”, a adăugat antrenorul echipei Dalia Sport Daia Română.

„Prima șansă o are Viitorul Sântimbru”

Întrebat de lupta pentru șefia Ligii a IV-a, Ștefan Fogoroși a oferit-o favorită pe gruparea antrenată de Dan Comșa.  

Categoric că prima șansă o are Viitorul Sântimbru pentru că este pe primul loc. Are un avans de șapte puncte față de urmăritoare. Dar totul este posibil în fotbal, iar cel mai bun exemplu e anul trecut. Vințu a fost pe primul loc și a venit Ighiul peste ei. Echipele cu cele mai mari șanse sunt primele patru. Depinde cum se vor organiza. Am văzut foarte multe mișcări și la Sebeș, dar din punct de vedere fotbalistic ne putem aștepta la surprize. Nu pot să zic acum că ei vor termina pe primul loc. Mă îndoiesc că vor ține pasul, pentru că va interveni presiunea”, a concluzionat Fogoroși. 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. Indoitura va fi pe aceiasi sursa de bani ca si in tur….. adica ai sebesului ….. de data asta invers ….. nu pe scos punct(e) ….. pe dat!
    Cheltuieli mari se arata in arini …..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.