Pe pagina de Facebook a echipei naționale de fotbal a României s-a desfășurat un interesant concurs cu premii, destinat suporterilor. Astfel că, în luna decembrie, s-a derulat zilnic câte un videoclip care conținea faza unui gol ale naționalelor României (seniori, feminin și juniori), iar cel care strângea cele mai multe like-uri și share-uri era desemnat golul anului. Fanii naționalei au ales reușita lui Nicușor Stanciu ca fiind golul anului în 2016. 


Pe parcursul lunii decembrie, fanii naționalei și-au putut exprima opțiunea votând, pe pagina oficială a echipei naționale de fotbal a României, cea mai frumoasă reușită a anului 2016. Dintre cele 31 de goluri ale naționalei, pe lângă selecționata mare, au mai intrat și selecționatele de tineret, juniori și feminine, golul dat de Nicolae Stanciu, în amicalul cu Lituania, a primit cele mai multe aprecieri. Partida s-a disputat pe 23 martie, la Giurgiu, și a fost câștigată cu 1-0, tocmai datorită acestei execuții.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea


”Vreau să le mulțumesc celor care mi-au ales reușita ca fiind golul anului. Îmi doresc ca anul acesta să ne bucurăm împreună de fotbal pe stadioane. Hai România!”, a fost mesajul lui Nicușor Stanciu.

Cu 5 goluri marcate în 11 partide jucate la națională, Nicușor Stanciu a primit laurii suporterilor și în ceea ce privește cel mai bun debut.


Foto: Mediafax

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.