În confruntarea ”liderilor”, Șurianu Sebeș, prima în Liga a 4-a, respectiv Voința Stremț, conducătoarea Ligii a 5-a, Seria a 2-a, scorul a fost egal, 3-3 (1-2). Rămasă fără aportul celor mai importanți jucători, care vor să plece la Performanța Ighiu alături de Mihai Manea și Armando Popescu, Șurianu Sebeș a adunat doar 13 jucători, dintre care doi juniori și portarul Pojar, de la Dalia Sport Daia Română. Golurile au fost marcate de Rahovean (27 – penalty), Fulea (60, 89) / Tonevici (15, 25), I. Popa (53).

Șurianu Sebeș a început pregătirile sub comadna lui Doru Oancea, acesta urmând să fie ajutat și de către Dan Comșa. Lotul actual este ”subțire”, în cazul în care ”vedetele” își vor primi dezlegările să plece la Perfomanța Ighiu, alături de Mihai Manea și investitorul Armando Popescu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Doru Oancea a fost nevoit să improvizeze astăzi, în amicalul cu Voința Stremț, bazându-se pe 12 jucători, lipsind doar golgeterul Vali Drăgan, care nu a putut participa la joc, fiind la serviciu.

Stremțul a condus ostilitățile în prima repriză și a punctat rapid prin Tonevici (15), același jucător făcând dubla 10 minute mai târziu. Rahovean a micșorat avantajul din penalty două minute mai târziu și a scris istoria primei reprize.

Cu un joc frumos, ambele echipe lovind barele, în repriza secundă scorul a fost în oglindă, Sebeșul punctând de două ori prin Fulea (care va reveni după împrumutul de la Galda) în minutele 60 și 89, egalând la trei după ce Stremțul a marcat în min. 53 prin I. Popa.

Șurianu Sebeș va încerca să repare câteva ”plombe” după exodul fotbaliștilor la Ighiu, dacă aceștia vor fi lăsați să plece, prima mutare fiind cea a lui Pjar, portar care a apărat în tur la Dalia Sport Daia Română.

Șurianu Sebeș

Pojar
Neagu
Olar
Ș. Radu
Rahovean
Comănese
Fulea
Ludwig
Lăcătuș
Tocu
Marcu

A mai intrat: Trif. Antrenor Doru Oancea.

Voința Stremț

Goloșie
Antal
R. Muntean
I. Popa
Morușcă
Foștoc
Mara
Epure
Oprița
Rancea
Tonevici

Au mai intrat: Rus, Badea, Țurcanu. Antrenor Ovidiu Coardoș.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.