fc-hermannstadt-metalurgistul-cugir-1După ce în urmă cu două etape au adus prima înfrângere ex-liderului Sănătatea Cluj, Metalurgistul Cugir va avea un nou test extrem de dificil, astăzi, de la ora 15.00, în deplasare, pe terenul ocupantei fotoliului de lider, FC Hermannstadt. Cugirul vine după meciul cu Poli Iași din cupă, evenimentul anului în fotbalul județean, iar Călin Moldovan speră la o replică bună a elevilor săi în meciul de la Sibiu, cu toate că echipa lui Mărgărit are un parcurs aproape perfect, cu 25 de puncte din 27 posibile. Partida va fi transmisă în format live-video și live-text pe Absport.ro.

Metalurgistul Cugir așteaptă un nou meci bun, chiar dacă încărcătura fizică se simte în rândul echipei de sub Drăgana, partida de astăzi, fiind a 5-a în 15 zile petnru Itu și compania. Vezan este refăcut aproape în toatlite și poate să își aducă aportul la acest meci, Călin Moldovan declarând că are încredere în băieții săi că aceștia pot scoate un rezultat bun pe municipalul din Sibiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Jucăm al 5-lea meci în 15 zile. Sper ca jucătorii mei să se refacă după acest efort și să fie cât mai aproape de forma maximă la ora meciului cu Hermannstadt. Acum două săptămâni am jucat tot cu liderul, pe atunci Sănătatea Cluj și am încredere că putem scoate din nou un rezultat mare. Am mare încredere în băieți”, a declarat Călin Moldovan, tehnicianul Metalurgistului Cugir.

  • FC Hermannstadt este neînvinsă în actualul sezon!

Nou promovată în Liga a 3-a, FC Hermannstadt a reușit să alcătuiască un lot extrem de puternic, bazat pe fobaliști experimentați, printre care se numără Răzvan Dâlbea, Daniel Tătar, dar și foștii jucători ai Metalurgistului Cugir: Cîrstean, Medeșan, Piko, Necșulescu și Bratima. Aiudeanul Răzvan Dâlbea, antrenorul secund al echipei din Sibiu speră la o atitidine pozitivă din partea colegilor săi, care să culmineze cu un nou succes în eșalonul terț.

„Este un meci greu, cu o echipă care anul trecut a luptat pentru promovare și chiar dacă a schimbat mulți jucători în vară, rămâne o echipă bună a a acestei serii. Îi respectăm, dar vrem să învingem și să ne păstrăm invincibilitatea și seria victoriilor pe teren propriu. Foștii fotbaliști ai Cugirului trebuie să se concentreze 100 % la echipa lor actuală și să dea totul pe teren, iar eu sunt convins că așa va fi”, a declarat Răzvan Dâlbea, antrenorul secund al echipei FC Hermannstadt.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.