Performanta Ighiu-FC Hermannstatd amical9Performanța Ighiu a susținut astăzi ultima reprezentație înaitne de începrea returului de foc ce se anunță în Seria a 4-a din Liga a 3-a, contra formației lider din Liga a 4-a Sibiu, FC Hermannstadt. Spiritele s-au încins pe final, iar o decizie controversată a arbitrului a făcut ca Adorian Himcinschi să scoată echipa de pe teren înainte cu două minute de ultimul fluier. Cu toatea acestea Ighiul s-a impus cu 2-1 după reușitele lui Negură și Ghiunghiuș.

Meci bun în Sibiu, unde Performanța Ighiu a întâlnit cea mai bună formație din fotbalul județean vecin, pe FC Hemannstadt. Adorian Himcinschi a precizat că amicalul a fost unul foarte bun, eficient pentru ambele părți, însă finalul a fost umbrit de o decizie controversată a centralului, care a dictat lovitură de pedeapsă spre nemulțumirea oaspeților care au ieșit de pe teren în semn de protest.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Performanța s-a impus cu 2-1 (1-0 la pauză) după ce a punctat câte un gol pe repriză prin George Negură și Andrei Ghiunghiuș

”Sunt foarte mulțumit de joc și de perioada de pregătire, așteptăm cu sufletul la gură debutul returului”, a rezumat Adorian Himcinschi, antrenorul Performanței Ighiu.

Performanța Ighiu: Bodea – Rodean, O. Turuș, Potopea, Circov, Fetița, Negură, Buda, Wainer, S. Turuș, Szekely. Au mai intrat: Lazăr, Bărculeț, H. Marian, Cornea, Bălaș, Oniche, R. David, Moga, F. Himcinschi, Ghiunghiuș. Au lipsit Oara și Stan.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

7 COMENTARII

  1. domnule asa zis reporter va rog sa va documentati mai bine…..”Meci bun în Sibiu, unde Performanța Ighiu a întâlnit cea mai bună formație din fotbalul județean vecin”…TOTAL GRESIT….vedeti ca in Jud. Sibiu mai exista si Gaz Metan Medias si Magura Cisnadie care evolueaza in ligi superioare…………….sau poate nu stiati ca Medias e in Jud. Sibiu?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.