Viitorul Santimbru-FC Micesti5După ce în urmă cu câteva zile Adrian Herepean, patronul echipei FC Micești anunța că-și retrage echipa din campionat din cauza jucătorilor, aceștia din urmă i-au făcut o reală surpriză patronului și l-au convins să nu mai retragă echipa din competiție.

Patronul FC Micești decise să-și retragă echipa din campionat deoarece jucătorii nu se prezentau la antrenamentele echipei, fapt ce l-a deranjat pe Herepean. În urma articolului apărut pe site-ul absport.ro, fotbaliștii echipei FC Micești și-au schimbat atitudinea și au început să se prezinte la ședințele de pregătire a echipei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Nu mai retrag echipa, băieții m-au convins să nu mai fac asta deoarece eu după ce am anunțat că retrag echipa aceștia s-au strâns la teren și mereu au fost 17-18 jucători. Acest gest m-a convins să nu mai renunț. Eu vreau să fac treabă la Micești, dacă nu ne strângem mai bine stăm acasă, asta ca să nu încurcăm pe nimeni”, a declarat Adrian Herepean.

FC Micești are programate partide amicale în perioada următoare, aceștiau urmând să evolueze contra juniorilor de la Unirea Alba Iulia și cu Limbenii Limba.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.