În primul meci al zilei din Liga a 4-a, FC Transalpina Șugag a făcut spectacol pe teren prorpiu cu Gaz Metan Valea Lungă, punctând nu mai puțin de 7 goluri. Deși a fost scor strâns la pauză, doar 2-0 pentru gazde, elevii lui Radu Andone s-au dezlănțuit în partea secundă și au mai marcat de 5 ori. Golurile au fost trecute în dreptul lui Stoica (42), Șufană (45), M. Lazăr (58 – penalty), M. Domșa (68), Cristurean (84), P. Lazăr (85, 87).

FC Transalpina Șugag a trecut cu 7-0 (2-0) de Gaz Metan Valea Lungă, iar trupa lui Radu Andone se păstreză pe treapta a 2-a a podiumului, având 33 de puncte. Unul dintre cele 7 goluri a fost marcat de portarul Manuel Lazăr, care a punctat din penalty în minutul 58.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Valea Lungă a rezistat până aproape de finalul primei reprize, dar a încasat două goluri prin Stoica și Șufană în minutele 42 și 45, reușite care au destabilizat partida.

S-au mai marcat 5 goluri în partea secundă, iar Valea Lungă rămâne în continuare fără pucnte în actualul sezon.

FC Transalpina Șugag: M. Lazăr – Puia, C. Oltean, Sîrbu, Bârza, Șufană, Stoica, Goangă, P. Lazăr, Postei, D. Morea. Rezerve: Titianu, M. Domșa, N. Pop, A. Breaz, A. Lăcătuș, Ilea, Cristurean. Antrenor Radu Andone.

Gaz Metan Valea Lungă: L. Trif – F. Budiu, A. Moldovan, A. Mărginean, Gînța, Velicea, S. Vasiu, Suciu, Magyari, Pușcă, C. Vasiu. Rezerve: Bucerzan, Migea. Antrenor Vasile Migea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. vremea din ultimele zile (ps duminica) ,NU AU ASCULTAT DE B U S U cei de la Valea Lunga si pe 26.03.2017 elevi lui Vasile Migea au ramas inzapeziti pe TRANSALPINA. Au avut nevoe de agentul 0 7 pentru a ajunge cu bine acasa.Respectam ajutorul celor de la Sugag pentru devotamentul de care au dat dovada pentru ai salva pe oaspeti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.