FC Unirea Alba Iulia este prima dintre echipele din Alba care evoluează în runda inaugurală a Ligii a III-a. Partida din deplasare cu CSM Lugoj este programată vineri, de la ora 18.00, pe stadionul “Tineretului” din Lugoj.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă din judeţul Sibiu cu Călin Lazăr (Mediaş) la centru. Arbitri asistenţi au fost delegaţi Vasile Duţă (Avrig) şi Daniel Nagy (Mediaş), observatori la această dispută fiind Cornel Pantea (Oradea) şi Florin Oglindoiu (Drobeta Turnu Severin).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Uniriştii au parte de un program competiţional comprimat în startul sezonului, după meciul de la Lugoj urmând să întâlnească la intervale de câteva zile pe teren propriu pe Sănătatea Cluj (marţi, în Cupa României) şi pe nou-promovata în eşalonul terţ CS Hunedoara (vineri 31 august, în Liga a III-a).

Ambiţiile sunt mari în tabăra “alb-negrilor”, care nu îşi ascund intenţiile de promovare în liga secundă.

Pauza de vară a adus destule mutaţii în lotul unirist, la capitolul “sosiri” figurând numele lui Vitor Tiago de Freitas Fernandes “Vitinha”, Paul Păcurar, Silviu Muresan, Ivan, L. Dan, Claudiu Oara, Sporea, Potopea, Marcu, Petruse, Zsigmond şi Crişan, ultimii şapte sosiţi de la defuncta Performanţa Ighiu.

Nume noi au apărut şi pe alte paliere ale clubului albaiulian: Raul Oargă (antrenor secund) şi Armando Popescu (manager general).

Adversara de vineri a uniriştilor, CSM Lugoj, este antrenată de Ilie Rotariu, fratele fostul internaţional şi jucător de bază al echipei naţionale din anii ’90 Iosif Rotariu. Şi lugojenii au un start de nou sezon cu meciuri pe bandă rulantă, fiind de asemenea calificaţi în turul al treilea al fazei naţionale a Cupei României, după ce au trecut în deplasare de CNS Cetate Deva. CSM Lugoj va juca marţi în Cupă pe terenul celor de la CSC Ghiroda şi Giarmata Vii.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.