Surianu Sebes-Viitorul Santimbru9Liderul Viitorul Sântimbru nu rămâne pasiv la campania de achiziții făcută de Șurianu Sebeș. Echipa antrenată de Dan Comșa e aproape de a parafa un contract cu un atacant, dintr-o listă mai lungă alcătuită de președintele Adrian Hulea. 

Felindean (Olimpia Aiud), Comănici (CIL Blaj), Birk (Dalia Sport Daia Română) sunt doar trei din numele aflate pe lista liderului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Avem o listă lungă de atacanți cu care vom demara negocieri cât mai curând. Sper că cei care se află pe lista aceasta să ne poată ajuta la îndeplinirea obiectivului și anume câștigarea campionatului din Liga a IV-a. Primul pe listă este Răzvan Comănici de la CIL Blaj, club din partea căruia am primit acceptul să negociez cu jucătorul”,a declarat Adrian Hulea, președinte Viitorul Sântimbru.

Șapte puncte au avans cei de la Viitorul Sântimbru, însă iarna se anunță a fi extrem de agitată. Dacă Șurianu Sebeș și-a făcut publică lista achizițiilor, cu siguranță că și Mureșul Vințu de Jos, ASC Pianu sau Euro Șpring vor produce surprize pe piața transferurilor.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

5 COMENTARII

  1. Luati exemplu de la copilul asta, pe care il faceti voi cum va vine la gura.
    Negociaza cu |Comanici pentru ca A PRIMIT ACORDUL CLUBULUI CIL BLAJ!! Asa se procedeaza nu cu japca!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.