Prezentare Surianu Sebes39Retur zdrumcinat pentru Șurianu Sebeș echipă ce nu și-a îndeplinit obiectivul fixat și mai exact câștigarea titlului de campioană județeană. Neîndeplinirea obiectivului a dus la anumite divergențe între finanțatorul Armando Popescu și președintele de club Daniel Popa.

Totul pare să fi plecat de la remiza 0-0, înregistrată pe teren propriu cu Mureșul Vințu de Jos, moment în care președintele Daniel Popa ar fi vrut să-l înlocuiască pe Mihai Manea cu Doru Oancea, lucru cu care Armando Popescu n-a fost de acord.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Contactat telefonic Armando Popescu nu a negat o eventuală plecare de la Șurianu Sebeș, însă a ținut să menționeze că prima opțiune este rămânerea la Șurianu în condițiile în care va ajunge la un numitor comun cu președintele Daniel Popa.

Pe de altă parte Armando Popescu este dat ca fiind noul finanțator al echipei Metalul Aiud, formație ce se va înscrie în Liga a V-a, lucru puțin probabil ținând cont că omul de afaceri cochetează cu proiectele de la un alt nivel, mult mai ridicat.

Manea și Oargă l-ar putea urma pe Armando

Nu este exclus ca în cazul unei despărțiri de Șurianu Sebeș, Armando Popescu să se îndrepte spre o nouă echipă de fotbal, iar „lotul Aiud” l-ar urma pe finanțator, în vreme ce cuplul de antrenori Mihai Manea și Raul Oargă ar părăsi și ei Șurianu Sebeș.

Rămâne de văzut dacă cele două „tabere” vor ceda și vor continua împreună sau Daniel Popa va continua fără sprijinul lui Armando Popescu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.