Viitorul Santimbru-Performanta Ighiu36Când toată lumea credea că apele s-au calmat la Performanța Ighiu a venit ziua în care doi dintre jucătorii aduși cu surle și trâmbițe la Ighiu să-și rezilieze contractele, iar acest lucru a adus și câteva dezvăluiri din partea fotbaliștilor. 

Bogdan Mintaș și Florin Bold au reziliat angajamentele cu Performanța Ighiu și au dorit să-și spună nemulțumirile față de conducerea clubului, dar și față de antrenorul Vasile Ursu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“Dacă Vasile Ursu era caracter pleca odată cu Himcinschi! M-a acuzat că eu l-am lucrat pe Himcinschi. I-am spus lui Ursu că dacă el crede că l-am lucrat pe Himcinschi, i-am spus că eu nu mai pot veni să lucrez, pentru că l-aș lucra și pe el”, a declarat Florin Bold. 

Bold: “Vasile Ursu în fotbal, ca antrenor nu a realizat nimic, nu poţi să faci mersul piticului

Fostul jucător al echipei Performanţa Ighiu, Florin Bold a “trimis câteva săgeţi” către tehnicianul echipei din Alba.

“E grav să mă acuze Vasile Ursu, în fotbal ca antrenor nu a realizat nimic. Nu pot lucra nimic cu el, am 14 ani de fotbal și nu pot să merg să fac mersul piticului la antrenament. Băieții nu se antrenează cu zâmbetul pe buze, ei râd de exercițiile lui Ursu”, a declarat Florin Bold.

Acesta a mai adăugat faptul că oficialii clubului au modificat contractele şi primele jucătorilor.

„Plus că ne-au fost schimbate contractele. Recunosc că nici prestațiile mele nu au fost cele așteptate pentru că zilnic primeam câte o bombă. Pretențiile lor erau de Champions League și ei sunt conducători de echipă de pe sate. Nici măcar echipament de prezentare nu avem, mergem în pantaloni trei sferturi în deplasări”, a mai punctat Bold.

Florin Bold: “Nu putem face comparaţie comparaţie între Metalurgistul şi Performanţa. La Cugir m-am simţit ca la Liga a II-a”

Întrebat cum ar compara cele două echipe pentru care a evoluat în judeţul Alba, Florin Bold a susţinut că nu poate găsi termeni de comparaţie între perioada de la Cugir şi cea de la Ighiu.

„Nu pot fi comparați conducătorii de la Ighiu cu cei de la Cugir. Acolo chiar m-am simțit fotbalist, sunt condiții de Liga a II-a. După plecarea lui Himcinschi e debandadă, nici masă nici prime nimic nu le mai oferă băieților”, a concluzionat Bold.

Ba mai mult Florin Bold a fost contactat de către oficialii cugireni, aceştia oferindu-i posibilitatea de a se pregăti alături de elevii lui Călin Moldovan.

Mintaș: “Le-aş recomanda pe viitor jucătorilor să se gândească de două ori înainte să”

Un alt fotbalist care a părăsit corabia Ighiului este Bogdan Mintaş. Venit de la Cetate Deva fotbalistul a fost nemulţumit de condiţiile oferite către conducerea clubului şi a dorit să rezilieze angajamentul cu Performanţa.

„M-au nemulțumit oamenii din conducere, toți. Au mințit cu nerușinare în legătură cu tot ceea ce au promis. Mi-am dorit să plec să nu mai am parte de așa oameni. Le-aș recomanda jucătorilor pe viitor să se gândească de două ori înainte să semneze cu Performanța și să nu se bazeze pe promisiunile lor că nu vor ajunge niciunde. Sunt turnători în vestiar, nu vreau să le dau numele, se simt ei oricum, erau jucători care se bucurau când pierdeam”, a declarat Bogdan Mintaş.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.