Reunire Surianu Sebes26Hidromecanica Șugag este aproape de un nou transfer, Florin Fântână (ultima dată la Mureșul Vințu de Jos) fiind dorit de formația de pe locul secund din Liga a 5-a, Seria a 3-a. Fotbalistul a semnat un contract cu Șurianu Sebeș, însă nu a reușit să participe la cantonamentul echipei de la Codlea, motiv pentru care nu intră în vederile lui Mihai Manea. De experiența sa poate beneficia Hidromecanica Șugag, echipă care s-a întărit semnificativ în ultima perioadă.

Florin Fântână, unul dintre fundașii pe care Mihai Manea s-a bazat în repetate rânduri la Mureșul Vințu de Jos a participat la amicalul de sâmbătă al echipei Hidromecanica Șugag, conta formației Euro Șpring, încheiat la egalitate 0-0.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fântână a fost folosit pe final de meci de către Doru Oancea, iar cele două părți par a se fi înțeles asupra unui transfer, Sebeșul dându-și acordul pentru cedarea jucătorului.

Cu toate că nu stă bine din punct de vedere a lpregătirii fizice, Fântână ar putea da o mână de ajutor la Hidromecanica Șugag cu experiența sa, trupa de pe Valea Frumoasei dorindu-și mult promovarea pe prima scenă a fotbalului din Alba.

Până în prezent Sugagul i-a transferat pe: Goangă și Pop (Rapid CFR Teiuș), Diaconu (Șurianu Sebeș) și Pădure (Liga a 4-a Hunedoara).

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. cred ca cei din conducerea hidro,sunt niste oameni cu capul pe umeri.au transferat multi jucatori care au evoluat in liga 4 a si cred ca nu sau inselat.sub conducerea lui doru oancea vor face o figura frumoasa daca promoveaza,si cred ca vor promova,pentru ca si merita!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.