Florin-IlieUnul dintre fotabliștii importanți din județul Alba, Florin Ilie (24 de ani) și-a reziliat înțelegerea cu Luceafărul Oradea formație ce evoluează în eșalonul secund. 

Acesta nu s-a acomodat la formația nou-promovată și a decis să-și încheie socotelile cu orădenii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru a nu pierde din pregătirea fizică, fundașul trect și prin Liga 1 se pregătește alături de Unirea Alba Iulia și așteaptă oferte în iarna acestui an.

Cornel Țălnar a învins, Paul Păcurar a înscris un gol de generic

Marți la Sânmartin, locație unde Luceafărul Oradea își dispută meciurile de pe propriul teren, a avut loc disputa dintre Luceafărul și FC Brașov, partidă ce a pus față în față și doi albaiulieni.

Antrenorul Cornel Țălnar și portarul Vlad Ignat (rezervă neutilizată) l-au învins pe albaiulianul Paul Păcurar, însă faza partidei a fost furnizată de către fostul mijlocaș al Unirii Alba Iulia, Paul Păcurar, acesta a marcat un gol superb în repriza secundă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Lui Florin Ilie i-a fost reziliat contractul datorita evolutiilor foarte slabe: rosii, autogoluri, gafe, nu a plecat ca vezi Doamne nu i-a priit aerul, si-a luat el bagajelul si dus a fost. Datorita faptului ca patronii au hotarat sa-l dea afara, si-a reziliat si Lincar contractul, nemultumit fiind de lipsa de rabdare a conducerii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.