tatarUnul dintre cei mai buni fotbaliști ai Unirii Alba Iulia în perioada în care formația fanion a județului Alba evolua ultima dată pe prima scenă din România, mijlocașul Daniel Tătar a lăsat Măgura Cisnădie pentru FC Hermannstatd și astfel s-a alăturat proiectului sibian din Liga a 4-a condus de Jean Gavrilă. 

Ajunși la maturitate, majoritatea fotbaliștilor se gândesc la situația financiară, însă intervin și cazuri în care jucătorii de fotbal doresc să pună umărul într-un proiect și să dea o mână de ajutor. La fel este și cazul lui Daniel Tătar ce a părăsit gruparea terță, Măgura Cisnădie și s-a transferat tot în Sibiu, însă în Liga a 4-a la FC Hermannstatd.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipa din Sibiu este lider în campionatul județean sibian, având 6 puncte avans față de principala urmăritoare și a reușit să înregimenteze mai mulți fotbaliști experimentați.

Daniel Tătar a început fotbalul la CIL Blaj și a mai îmbrăcat tricoul echipelor Unirea Alba Iulia, Voința Sibiu, FC Brașov, Academia Clinceni și Măgura Cisnădie, fiind un mijlocaș tehnic și experimentat.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Ovidiu , 7 puncte isi doresc ei ,poate ?! :)))) Dar nu stiu ce te ” ambalezi ” asa !? Nu vezi ca toata lumea le sufla in pupa celor de la Hermannstadt ? Toata presa vorbeste de “unica “, ” fermecatoarea”, “superba” ,”cea mai noua echipa din Romania (sic)”F.C.Hermannstadt !, … Ce bine era daca aceeiasi presa ar fi scris despre “marile succese” din tur cu Unirea Miercurea si Talmaciu ! Dar pana la urma trebuie intelesi si cei din presa , ca la meciul cu Miercurea cred ca au plecat dupa min 95 ! Cat sa mai suporte si ei ? :)))))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.