neag 1Om de bază în echipa Universității Cluj-Napoca în perioada în care ”șepcile roșii” evoluau pe prima scenă, fostul fotbalist al Unirii Alba Iulia, Ionuț Neag, originar din Pianu de Jos a câștigat procesul deschis împotriva fostului său club, iar acum are de primit 40.000 de euro din salarii restante. Neag a precizat că a dorit să renunțe la bani pentru a deveni liber de contract, însă conducerea clubului clujean nu a fost de acord.

Lipsa plății salariilor fotbaliștilor din România se întețește de la zi la zi. Fostul fotbalist al Unirii Alba Iulia, fundașul Ionuț Neag a acționat Universitatea Cluj în instanță pentru neachitarea salariilor, iar instanțele judecătorești i-au dat câștig de cauză ”pienarului”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Acesta a precizat pentru Cjsport.ro că ar fi preferat să renunțe la bani pentru a deveni jucător liber de contract, însă nu a găsit cale de înțelegere cu cei care administrează clubul.

“Am zis că renunţ la bani în speranţa că mă lasă să plec liber, poate că o să iau la semnătură din altă parte, doar să plec. Ei, însă, m-au ţinut abuziv, eram înregistrat, la un moment dat, încă un an la FRF, nici nu m-au lăsat să mă pregătesc cu echipa, nici nu puteam să plec, nu aveam nici cu cine vorbi, practic şi-au cam bătut joc de mine. Ei ar fi vrut să rămân, dar eu trebuia să semnez un contract. Ei la început tot încercau să-mi explice că oricum mi s-a prelungit automat contractul, că aşa scrie, încercau să mă vrăjească. De altfel, ‘Papi’ (nr.-Marius Popescu, fostul antrenor) mi-a zis că dacă vreau să vin la echipă trebuie să semnez. Păi eu nu aveam nimic semnat încă un an, dar ei tot încercau să-mi spună că s-a prelungit automat, fără ca eu să semnez”, a declarat Ionuț Neag pentru Cjsport.ro

Fotbalistul originar din Pianu de Jos se află în tratative cu mai multe cluburi și speră ca în perioada următoare să intre în programul unei echipe.

sursa foto: stiridesport.ro, monitorulcj.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.