La Boltă - Baia Mare100După ce echipa din Alba, La Boltă a câștigat Cupa României la Minifotbal, o bună parte dintre fotbaliștii acestei formații au intrat sub privirile antrenorilor federali. Astfel, cu ocazia desfășurării Campionatului European Under 21 la Minifotbal, Dan Grigorean, antrenorul selecționatei a decis să îl convoace pentru acest turneu final pe sebeșeanul Adrian Lăcătuș, unul dintre cei mai tehnici fotbaliști ai județului Alba, mijlocașul care a contribuit decisiv la câștigarea trofeului de La Boltă în urmă cu puțin timp. 

Naționala de tineret a minifotbalului din România va participa în următoarea perioadă la Campionatul European Under 21, competiție care va avea loc la Praga (Cehia). Adrian Lăcătuș, mijlocașul echipei Șurianu Sebeș a fost convocat pentru acest turneu final, fiind cel mai tânăr component al lotului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Jucătorul echipei La Boltă a participat la un cantonamnet la Oradea, iar delegația României a plecat spre Cehia, urmând să dispute 3 meciuri într-o grupă cu Croația, Bulgaria și Slovacia.

Lăcătuș ar mai putea avea un coleg pe viitor la naționala de minifotbal, antrenorul federal fiind interesat și de Claudiu Marcu, alt junior extrem de talentat de la nivelul fotbalului județean din Alba, care a avut evoluții bune la Cupa României de Minifotbal de la Bistrița.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.