După ce a impresionat la selecția de la Buftea, Andrei Mărginean a fost cooptat în lotul de 25 de jucători ai selecționatei de fotbal Under 16, cu care selecționerul Sorin Colceag va aborda următoarea campanie de calificare la campionatele europene. Fotbalistul din Zlatna atinge un pas important în cariera sa, iar dacă va continua pe acest drum, este pe cale să ajungă unul dintre fotbaliștii importanți ai României.

Sâmbătă, Centrul de Pregătire de la Buftea a găzduit acțiunea de selecție a lotului național Under 16, la care a participat și fotbalistul Clubului Sportiv Zlatna, Andrei Mărginean. Cu un fizic foarte bine dezvoltat pentru vârsta sa, cu un calm rar întâlnit în joc la centrul terenului, dar și cu o viziune bună, Andrei a fost cooptat în lotul care va încerca să ducă naționala Under 16 la un turneu final.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Copilul a primit un program special de pregătire, ceea ce înseamnă ca va fi confovat la lot și îl vom vedea în preliminariile pentru campionatul european. Este o mare mâdnrie pentru noi, pentru fotbalul județean”, a punctat Iondel Danciar, coordonatorul Centrului de Copii de la CS Zlatna.


  • Andrei Mărginean: ”Mi-au dat lacrimile de bucurie”

Andrei a precizat că nu a contat pentru el faptul că a fost doar un joc școală, îmbrăcând echipamentul galben… i-a dat năvală emoțiilor.

„Când am auzit că sunt selecționat pentru lotul U16 al Naționalei României m-au cuprins toate emoțiile. M-am simțit foarte bine acolo. Această convocare este rodul muncii mele, acum trebuie să muncesc în continuare, mult mai mult. Și când am îmbrăcat echipamentul Naționalei, nu a contat că a fost un joc de antrenament, mi s-a facut pielea de găină și mi-a curs o lacrimă”, a precizat Andrei, care este unul dintre cele mai bune produse ale generației actuale de la CS Zlatna.

AndreiMărginean și întreg lotul naționalei Under 16 își vor afla adversarii din următoarea campanie de calificare la campionatul european, marți, în urma tragerii la sorți.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.