Reunire Viitorul Santimbru9Deținătoarea Cupei României – faza pe județul Alba, Viitorul Sântimbru este prima formație din fotbalul județean care dă startul pregătirilor de vară. Oficialii echipei au luat această decizie pentru a efectua o pregătire optimă pentru primul tur al Cupei României, prevăzut să se dispute la jumătatea lunii iulie. 14 jucători au răspuns apelului lui Dan Comșa, printre aceștia aflându-se și noul transfer al echipei – Robert Morar, fotbalist care ultima dată a evoluat la Mureșul Vințu de Jos.

După o scurtă vacanță, fotbaliștii echipei Viitorul Sântimbru s-au reunit sub comanda lui Dan Comșa, urmând să aibă parte de câte două antrenamente pe săptămână pentru a pregăti cum se poate mai bine primul tur al Cupei României.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Robert Morar – primul venit în tabăra Sântimbrului

La capitolul veniri, Viitorul Sântimbru a mutat o primă piesă importantă, transferându-l pe Robert Morar, mijlocaș ofensiv, care și-a etalat calitățile la Performanța Ighiu și Mureșul Vințu de Jos. Morar a stat departe de fotbal mai bine de jumătate de an, acesta aflându-se printre cei 4 fotbaliști împrumutați de la Performanța Ighiu la Mureșul Vințu de Jos, care nu au intrat în planurile lui Dan Mănăilă, aceștia nemaiputând să evolueze în altă parte deoarece aveau bifate două legitimări într-un sezon.

Alex Stan și Sergiu Oara – ”repatriați”

Alex Stan a fost una dintre piesele principale în angrenajul echipei lui Dan Comșa în sezonul precedent, acesta plecând la muncă în Franța după primele etape din retur. Mijlocașul a revenit în țară alături de Sergiu Oară, iar cei doi vor face parte din lotul formației care a terminat sezonul trecut pe poziția a 3-a în Liga a 4-a.

”Secundul” Ovidiu Barna: ”Am avut o vacanță scurtă, dar strângem rândurile și trecem la treabă”

Una dintre cele mai puternice voci din vestiarul echipei Viitorul Sâtnimbru, Ovidiu Barna, cel care este și unul din secunzii lui Dan Comșa, a precizat că fotbaliștii nu au apucat să se bucure din plin de vacanță, însă vor da totul pentru a fi cât mai bine pregătiți la primul meci de cupă.

”Am avut parte de o vacanță scurtă, însă strângem rândurile și trecem la treabă. Ne bucurăm să ne revedem și sperăm să facem din nou lucruri frumoase împreună. Ne-am reunit mai devreme pentru a fi cât mai bine pregătiți pentru primul tur al Cupei României, competiție în care ne dorim să ajungem cât mai departe”, a declarat Ovidiu Barna, portarul echipei Viitorul Sântimbru.

Iată lotul prezent la reunirea echipei Viitorul Sântimbru: Ovidiu Barna, Lucian Pascu – portari, Andrei Breaz, Cătălin Drăghiciu, Ovidiu Crișan, Eugen Hălălae, Bogdan Goguța, Mihai Chirilă, Bogdan Ștef, Cristian Ivașcu, Denis Hulea (revenit după împrumutul la Unirea Alba Iulia), Alex Stan, Sergiu Oara, Robert Morar.

Au lipsit din diferite motive: Ioan Pisoiu, Cornel Hălălae, Ionuț Jula, Horațiu Sularea, Andrei Dumbra (prinși cu serviciu), respectiv Ionuț Biro, Alex Dreghiciu, Ionel Ruscă și Ucu Cristea (accidentați).

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.