Metalurgistul Cugir a găzduit marți, intermediara cu Unirea Jucu, duelul jucându-se cu foarte mulți spectatori în tribună, cugirenii răspunzând prezent la apelul umanitar făcut de oficialii clubului de sub Drăgana. Mateo, un băiețel de numai 8 din Cugir, care suferă de 8 boli și are mare nevoie de ajutor, a fost personajul principal al zilei de ieri, pe Arena Cugir, unde au venit peste 500 de suporteri pentru a-i fi alături, adunându-se din biletele încasate peste 3500 de lei, bani care vor ajunge la Mateo. 

Fotbalul a trecut în plan secund marți la Cugir, deși Metalurgistul avea o serie foarte bună, cu 9 meciuri fără înfrângere și 5 victorii consecutive. Mateo, băiețelul din Cugir, care prin problemele sale a reușit s ăadune atâția oameni la stadion, a fost personajul principal al zilei. Acesta a fost adus de familie la stadion, a participat la salutul celor două echipe, iar Itu și colegii săi s-au pozat alături de el, infiltrându-l practic în familia Metalurgistul Cugir.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Bolnăvior, copilul avea chipul senin, și sunt sigur că simțea apropierea publicului către el, s-a jucat puțin cu mingea, deși aflat în scaun cu rotile, și vârnd, nevrând… a devenit talismanul echipei de sub Drăgana, momentul său fiind echivalat cu al 10-lea rezultat pozitiv al trupei conduse de Călin Moldovan!


  • Stoianof i-a dedicat golul! Echipa i-a dedicat victoria!

Simțind suportul publicului, prezent în numpr destu lde mare la duelul cu Jucu, metalurgiști ia urezistat bine pe teren și s-au descurcat binișor în primele momente ale partidei, când Unirea a avut ocazii importante. Pop a ratat din câțiva metri, bloca de Vlase, acelaș iVlase intervenind excelent la acțiunea lui Cubleșan, și mai apoi Tătar, de pe linia porții, când a respins șutul lui Brumă.

Experiența și-a spus cuvântul, iar Itu a trimis o pasă de geniu în adâncime, Tudor a pasat în spate pentru Stoianof, ”bulgarul” și-a fentat un adversar din preluare și a tras în plasa laterală interioară, ridicând în picioare audiența.

Acesta a sprintat spre banc de rezerve și a strigat ”Tricoul! Tricoul!”, primind din mâna lui Călin Moldovan tricoul pe care era inscripționat mesajul ”Împreună pentru Mateo!”, care l-a ridicat deasupra capului în fața sutelor de cugireni!


  • 3500 de lei pentru Mateo și toată dragostea Cugirului!

Călin Moldovan a precizat că fotbalul a fost în plan secund la meciul de ieri, aducând în atenție cazul lui Mateo. Acesta le-a mulțumit spectatorilor care au venit în număr destu lde mare la stadion, iar banii încasați din biletele vândute au ajuns la familia lui Mateo, în speranța că leuț peste leuț va aduce ajutorul financiar necesar familiei încercate, de a-și vedea copilul bine!


  • Cugirul – pe val!

Metalurgistul Cugir traversează o perioadă foarte bună, cu 10 meciuri consecutive fără înfrângere, din care 9 victorii și un egal. Mai mult, 6 victorii au fost obținute la rând, iar ”roș-albaștri” sunt singurii din toată Liga a 3-a, care au rămas neînvinși, cu punctaj maxim în retur. Trupa lui Călin Moldovan a urcat din nou pe 3, și chiar dacă are un meci în minus, este foarte aproape de primul loc. Cugirul se află pe poziția a 3-a, cu 41 de puncte, cu unul ma i puțin decât ocupanta locului secund, FC Zalău, și 6 sub liderul FC Hermannstadt.

De asemenea, Metalurgistul se laudă cu cel ma ibun al atac al seriei a 5-a, cu 45 de goluri marcate și al doilea din toată Liga a 3-a, fiind devansați doar de SCM Pitești, din Seria a 3-a, formație care a punctat de 52 de ori. Nici defensiva cugirenilor nu este de neglijat, a doua din serie, cu doar 17 goluri încasate, capitol la care FC Zalău ocupă prima poziție, cu doar 14 goluri primite.

Cu toate aste, Cugirul a intrat oficial marți într-o serie de foc, meciuri foarte dificile în compania formațiilor din plutonul fruntaș: ACS Fotbal Comuna Recea (loc 4, deplasare), Sănătatea Cluj (loc 5, acasă), FC Zalău (loc 2, deplasare), FC Hermannstadt (loc 1, acasă), Gaz Metan Mediaș II (loc 6, deplasare).

Mai multe fotografii de la evenimentul de marți, puteți găsi aici!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.