Licenta C Uefa45Sub egida Federației Române de Fotbal, Asociația Județeană de Fotbal Alba a dat luni startul unei noi sesiuni de module pentru obținerea Licenței C UEFA de antrenor, în 2016 înscriindu-se 26 de persoane, printre care actuali antrenori precum Ionuț Pereat, Horea Ciucă, Romeo Arinar sau Marin Divricean, dar și fotbaliști activi, printre care Szabi Szekely, Ionuț Bratima, Cristi Kilin, Daniel și Andrei Ianc. Aceștia au susținut luni un examen cu întrebări de cultură generală din fotbal, precum și o probă de joc.

Licența C UEFA de antrenr este necesară în fotbalul amator, precum și la copii și juniori. În acest an s-au înscris 26 de persoane, iar prima testare a avul loc luni, la Stadionul ”Cetate” din Alba Iulia, iar proba de joc a fost organizată la Baza Sportivă ”Fair-Play” din municipiu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La curs s-au înscris atât persoane recunoscute în arealul fotbalului județean, precum și iubitori ai sportului rege, care doresc să își certifice îndemânările pe viitor. Cursul va conține mai multe module, iar după o bază teoretică se va trece la antrenamentele practice, Alin Hancăș fiind lectorul viitorilor antrenori.

Luni, la Stadionul ”Cetate” din Alba Iulia a avut loc testarea teoretică a celor înscriși, aceștia fiind supuși la un test de cultură generală din sfera fotbalistică, ce a conținut întrebări precum: cine a fost desemnat antrenorul secolului în România, cine a fost considerat cel mai bun fotbalist de-a lungul timpului în România, ce echipă națională a câștigat trei competiții mndiale și europene a rând, sau cine este jucătorul care a câștigat balonul de aur în 2015.

Iată care sunt cei 26 de participanți la curusl Licenței C UEFA din 2016: Horea Ciucă, Szabi Szekely, Bogdan Radu, Florin Brînde, Sebastian Barbu, Daniel Mărginean, Cristian Biro, Adam Toth, Aurel Gușat, Cristian Gliga, Lucian Drâmbărean, Cristian Kilin, Vasile Bugnar, Marin Divricean, Ionuț Pereat, Romeo Arinar, Alin Cociș, Sorin Gheorghe, Andrei Podar, Andrei Ianc, Daniel Ianc, Cristian Preda, Răzvan Lupu, Ionuț Bratima, Ioan Țîra și Alexandru Rojneai.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.