Perfectionare Arbitri Alba40Comisia Județeană a Arbitrilor Alba, condusă de președintele Alexandru Vodă și vicepreședintele Vasile Costin au organizat luni o acțiune de perfecționare a arbitrilor de perspectivă din județul Alba. Nu mai puțin de 36 de cavaleri ai fluierului, dintre care 10 centrali și 26 de asistenți au luat parte la primul curs, care a prezentat managementul loviturilor libere ce s-a desfășurat cu probe video și interpretare, precum și probe fizice specifice.

Lotul de arbitri de persepectivă a fost convocat de Alexandru Vodă și Vasile Costin la o acțiune de perfecționare, cu scopul de a dezvolta acest fenomen la nivelul județului Alba. Au fost făcute vizionări pe faze specifice, s-a discutat despre sancțiunile care se impuneau, plasamentrul arbitriilor, precum și deciziile acestora.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După analizarea și interpretarea fazelor video s-a trecut la probele fizice specifice, unde tinerii arbitri au fost coordonați în mișcările lor, plasament și poziție. Astfel de activități vor fi repetate, iar oficialii CJA Alba consideră că acest curs de perfecționare este benefic pentru tinerii arbitri din județ.

Iată participanții:

Arbitri: Horațiu Balea, Ionuț Boldea, Alin Câmpean, Lucian Maier, Marius Mărginean, Andrei Nicola, Adrian Căpâlnean, Andrei II Nicola, Adrian Damian, Darius Iviniș.

Arbitri Asistenți: Ionuț Barb, Radu Costin, Sergiu Gligor, Andrei Mutu, Gavrilă Nemeș, Andrei Sas, Andrei Sîrbu, Aurelian Sîrbu, Mihai Stan, Robert Uleșan, Alexandru Văidean, Alin Suciu, Paula Crișan, Daniel Nistor, Claudiu Popa, Sebastian Prodea, Claudiu Răcuci, Radu Scrob, Răzvan Hurghiș, Alin Popa, Antonio Laslp, Cristian Koncz, Bogdan Herchi, Darius Spătăcean, Larisa Ilieș, Adelina Hațegan, Alin Costea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.