foto: facebook ACS Juniorul Aiud

ACS Şcoala de Fotbal Valea Frumoasei a învins în deplasare cu 1-0 (1-0) pe Juniorul Aiud într-un meci restanţă din campionatul judeţean de fotbal pentru juniori E găzduit, vineri seară, de stadionul “Metalul”. Practic, echipa vizitatoare a câştigat “finala” pentru locul 3 cu gruparea aiudeană.

“Meci greu astăzi al “juniorilor” în lupta pentru ocuparea unui loc pe podium împotriva celor de la Valea Frumoasei, luptă câştigată de către oaspeti, care au avut o echipa mai bine aşezată, care au reuşit să-şi creeze mai multe ocazii, reuşind să înscrie din prima repriză. Deşi echipa mai bună şi cea care a controlat partida a fost cea a oaspeţilor, portarul nostru fiind cel care ne-a ţinut cu speranţa egalării până în final datorită intervenţiilor excepţionale, cu puţină şansă puteam scoate un punct, dacă mingea nu lovea bara în prima repriză, iar pe finalul meciului lovitura liberă bătută foarte bine în careu era fructificată”, au transmis oficialii gazdelor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

“Azi ne-am asigurat poziţia a 3-a în clasamentul campionatului juniorilor E, dupa victoria cu 1-0 (1-0) obținută la Aiud, în partida cu Juniorul! A fost un meci pe care l-am dominat, dar portarul oaspeţilor a avut o evoluţie foarte bună! De 3-4 ori a intervenit excepţional la șuturile lui Pădurean Moise, Ganga Alex sau Rădac Fabi! O evoluţie foarte bună a avut echipa de 2007, care a punctat prin Vintilă Mihai, din pasa lui Robert Piţu”, au rezumat meciul oficialii echipei câştigătoare.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.