ACS Sebeș 2014 a participat săptămâna trecute cu 3 echipe la Țara Hațegului Junior Cup 2017, un puternic turneu dedicat micilor fotbaliști. Grupa 2008 antrenată de Florian Brumaru, fost antrenor și la Unirea Alba Iulia a câștigat tot ce i-a ieșit în cale, devenind campioană, cu 6 victorii și un fotbal aplaudat la scenă deschisă, semn că lucrurile se îndreaptă pe direcția bună la clubul de pe Valea Frumoasei!

ACS Sebeș 2014 a devenit un nume important în fotbalul juvenil la nivelul județului Alba, Florian Brumaru muncind zi de zi pentru a „exploata” la maximum bagheta fotbalistică a zonei! După un turneu zonal la „Gheorghe Ene”, pierdut la mustață, „fiarele” di nSebeș, așa cum îi numește Bebe Brumaru pe fotbaliștii săi, aceștia sunt mai mereu printre premianți la turneele la care participă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La fel s-a întâmplat și săptămâna trecută, când grupa 2008 a clubului din Sebeș a devenit campioană la țara Hațegului Juniors Cup 2018, după ce a câștigat toate cele 6 meciuri programate, unele cu adversari de renume. Iată duelurile și marcatorii:

  • ACS Sebeș 2014 – CSU Craiova 3-0. Au marcat: Fabian Rădac – dublă, Răzvan Istrate
  • ACS Sebeș 2014 – CFR Simeria 3-2. Au marcat: Tudor Zoicaș, Sergiu Todea și Răzvan Istrate
  • ACS Sebeș 2014 – Primavera Tâgu Jiu 8-0. Au marcat: Răzvan Istrate – triplă, Tudor Zoicaș – dublă, Sergiu Todea – dublă si Alberto Vaida.
  • ACS Sebeș 2014 – LPS Banatul Timișoara 3-0. Au marcat: Roberto Davel, Tudor Zoicaș, Sergiu Todea
  • ACS Sebeș 2014 – Academia „Flavius Stoican” 7-0. Au marcat: Răzvan Istrate Istrate, Sergiu Todea – triplă și Tudor Zoicaș – triplă.

Finală

  • ACS Sebeș 2014 – Sorii Juniors Lupeni 2-0. Au marcat: Sergiu Todea și Tudor Zoicaș

Tudor Zoicaș le-a furat privirile tuturor și a devenit cel mai bun jucător al turneului, o performanță pentru clubul din Alba, care la zona de la ”Ene” l-a dat pe Sergiu Todea, drept VIP.

De remarcat și apetitul pentru gol al formației pregătire de Bebe Brumaru, Sergiu Todea având 10 goluri marcate, Tudor Zoicaș – 9 și Răzvan Istrate – 6.

Iată lotul: Răzvan Istrate, Roberto Davel, Sergiu Todea, Eduard Poenariu, Robert Zdroba, Alberto Vaida, Tudor Zoicaș și Fabian Rădac.

La celelate grupe (2006), ACS Sebeș 2014 B s-a clasat pe poziția a 7 din 15 echipe, iar ACS Sebeș 2014 A a terminat turneul pe locul al 10-lea.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.