CS Ineu-Performanta Ighiu12Performanța Ighiu s-a impus categoric, scor 4-0 în deplasare, pe terenul formației CS Ineu, prin golurile lui R. David – dublă, O. Turuș și S. Turuș. Echipa din Alba nu a avut nicio emoție în a tranșa meciul din Arad, iar Adorian Himcinschi, antrenorul Ighiului s-a declarat mulțumit de jocul elevilos săi, dar și că poarta lui Bodea a rămas intactă. 

După o înfrângere și un egal în ultimele două etape, Performanța Ighiu a izbutit a doua victorie din acest sezon, tot în deplasare, după ce în etapa a doua a pus mâna pe primul succes pe terenul echipei FC Hunedoara. De această dată, victoma Ighiului a fost CS Ineu, lanterna roșie a Serie a 4-a din Liga a 3-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Citește și: FOTO, LIVETEXT: CS Ineu – Performanța Ighiu 0-4! Careu pentru ”albanezi” în Arad

”Faptul că am înscris repede la Ineu ne-a ajutat foarte mult. Practic acele goluri într-un interval de timp scurt au consfințit partida. Eu credeam într-o victorie, dar nu obținută într-o așa manieră. Ineul nu are o echipă slabă, însă de această dată noi am cntrolat jocul cap coadă. Mă bucur că au înscris ”gemenii golului” (n.a., Romică David și Silviu Turuș), însă sunt supărat că Silviu a suferit o accidentare destul de serioasă. Echipa crește de la meci la meci, iar acum ne concentrăm pentru partida viitoare, când vrem să obținem prima victorie pe teren propriu”, a afirmat Adorian Himcinschi.

”Gemenii golului” au recidivat în Arad

După ce au punctat și la meciul de baraj disputat la Pecica în județul Arad, Romică David și Silviu Turuș au punctat ambii în partida de sâmbătă, iar David a precizat că se simte excelent lângă Turuș în avanposturi.

”Mă bucur că am reușit din nou să înscriu. Toată echipa a făcut un joc bun și acest lucru s-a văzut pe tabelă. Mă simt excelent lângă ”Viuțu” în atac, iar după accidentarea sa am rămas puțin supărat, însă Răzvan (n.a., Răzvan Fetița) și-a făcut foarte bine treaba. Am jucat din nou cu mici dureri la spate, însă sper să îmi revin cât mai repede la parametri normali, iar domnul antrenor să se bazeze pe mine”, a declarat Romică David. 

Mai jos puteți urmări o galerie foto de la partida dintre CS Ineu și Performanța Ighiu, iar luni, numai pe absport.ro va fi publicat un rezumat video al partidei din județul Arad.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.