lacatus miniO nouă performanță pentru minifotbalul din județul Alba! După aurul cucerit la Cupa României de „La Boltă”, jucătorul Adrian Lăcătuș a pus mâna pe medalia de bronz la prima ediție a Campionatului European de Minifotbal Under 21 din Cehia. Fotbalistul echipei Șurianu Sebeș a jucat în toate partidele pentru naționala României, acesta marcând un gol în ultimul meci din grupă contra Slovaciei! România a fost eliminată în semifinale de Ungaria după executarea loviturilor de departajare.

După un turneu perfect făcut de Adrian Lăcătuș la Cupa României de Minifotbal de la Bistrița, unde a cucerit marele trofeu alături de echipa sa La Blotă, fotbalistul din Sebeș a atras privirile antrenorilor federali, care l-au convocat în lotul României pentru Campionatul European de Minifotbal Under 21, desfășurat weekend-ul trecut la Praga (Cehia).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Lăcătuș a impresionat prin evoluțiile sale și a fost folosit constant în cele 4 meciuri ale României, reușind să înscrie un gol în ultimul meci din grupă în poarta Slovaciei. România s-a calificat în semifinale, unde a întâlnit Ungaria, formație care a trimis acasă reprezentativa țării noastre (a învins cu 2-1 după 7 metri), după ce a egalat la doi în ultimele minute ale timpului regulamentar, chiar dacă Lăcătuș și compania au condus cu 2-0 și au fost la câteva secunde distanță de finala mare a competiție.

Adrian Lăcătuș este unul dintre cei mai buni fotbaliști juniori din fotbalul județean, acesta fiind dorit foarte mult de echipele din Liga a 3-a, însă fotbalistul este piesă importantă la Șurianu Sebeș, formație care își dorește promovarea în eșalonul terț în următorul sezon.

Iată parcursul României la CE Under 21 de Minifotbal:

Grupa B

  • România – Croația 4-0
  • România – Bulgaria 8-1
  • România – Slovacia 4-2

Semifinale

  • România – Ungaria 2-2 (1-2 după executarea loviturilor de departajare)

sursa foto: facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.