Unirea Alba Iulia-CIL Blaj29Două dintre echipele de Liga a 4-a, Unirea Alba Iulia și CIL Blaj s-au intersectat la Oarda într-o partidă amicală, uniriștii impunându-se cu 1-0 pe final de meci printr-un gol marcat de D. Mândroc dintr-o poziție suspectă de ofsaid. Meciul a fost unul interesant cu multe ocazii la ambele porți.

Partida de la Oarda a fost una interesantă cu faze frumoase și ocazii la ambele porți, portarii ieșind în evidență la câteva faze. Cele două ecipe au tetat mai mulți jucători tineri, iar prima reprziă a fost una de uzură, tabela rămânând intactă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză Unirea Alba Iulia a forțat mai mult în atac și a reușit să deschodă scorul prin D. Mândroc dintr-o pozție suspectă de ofsaid.

Silviu Iacșa, unul dintre cei mai curtați fotbaliști din județ a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, participând și creând foarte multe faze pentru echipa alb-neagră.

Unirea Alba Iulia: Suciu – Oțoiu, N. Rus, Scrob, Matei, Ioani, Schiau, Joldeș, Lăsconi, An. David, Iacșa. Au mai intrat: D. Iviniș, Petric, A. Popa, Cuștiuliță, Oancea, Davidaș, Varga, D. Mândroc.

CIL Blaj: Tulbure (Cluj) – Olar, Marcu, R. Alexandru, Dobârtă, Spălnăcean, Mănășturean, Ioo, Pintea, Sorcoiu, Mandi (Cluj). Au mai intrat: Szilaghy – Câmpean, Baba, Covaci, Bucur, Cioancă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.