IMG_0018Stadionul „Pielarul” din Sebeș a găzduit duminică partida amicală dintre ASC Pianu și Dalia Sport Daia Română. Formația antrenată de Fane Fogoroși a învins cu 2-0 ASC Pianu în prima partidă din 2016 pentru ambele formații.

Ciprian Brânză și Darius Iancu au marcat pentru echipa din Daia Română în prima repriză, iar ocaziile nu au lipsit de la ambele porți.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Lipsită de aportul antrenorului Adrian Fușle-Țana, dar și fără mai mulți jucător de bază ASC Pianu nu a arătat rău la primul joc din 2016, în vreme ce Dalia Sport Daia Română a dovedit încă odată că va fi una din echipele care poate încurca pe oricine în retur.

ASC Pianu: Cocârcă – Cotruș, C. Oltean, Al. Furdui, V. Pop (Rapid CFR Teiuș) – D. Diaconu, I. Bărculeț, Al. Sîrbu, Ghib (Inter Ciugud) și Ad. Furdui. Au mai jucat: Vl. Constantin și Cl. Furdui.

Dalia Sport Daia Română: Pojar – Hileagă, Cătălina, Pop, Stoica – M. Coman, Contor, Cocoară, D. Iancu – Brânză, Mihălțan. Au mai jucat: Cristea, Crăciun, Grigore, V. Mureșan.

IMG_9983Cotruș a revenit la ASC Pianu

Meciul de la Sebeș a adus și trei nume noi pentru ASC Pianu. Ciprian Cotruș a revenit la echipa lui Fușle, iar  Victor Pop și George Ghib au evoluat și ei în tricoul „alb-verde”.

Aflate la primul amical din 2016, cele două echipe s-au prezentat mai mult decât onorabil, iar greul de acum începe pentru jucătorii celor două formații.

Dalia Sport Daia Română mai are de disputat jocuri amicale cu: Hidro Șugag, Sportul Petrești, Unirea Alba Iulia, FC Micești.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Fogorosu a ramas ca si-a luat banii,dar f******* de jucatori rabda si iau tepa. Nu le-au ajuns banii cand au luat numai ei bani de la primarie.Acum cand trebuie sa imparta banii cu aialalti de la Spicu,va dati seama ca e super teapa.FANE nu ia tepa,dar ii vrajeste pe jucatori sa ramana ca sa-si ia el banii.DECI TEAPAAAAA

  2. Fogorosi lucrat de Iancu si Stoia,doi p****** din Daia.I-au scazut salarul,deci fanel antreneaza pe bani de tigari.Da fanel e f******* de nime in drum,ceea ce pe vremea cand era FANE BAROSANU nu se intampla.Ce sa-i faci,s mai intampla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.