IMG_0056Mureșul Vințu de Jos a câștigat al doilea amical al acestei ierni. Echipa antrenată de Dan Mănăilă s-a impus la limită 1-0 (0-0, la pauză) la capătul unui meci de luptă. Andrei Moldovan a marcat unicul gol al meciului după o bâlbâială în careul Ighiului.

Partida de la Oarda de Jos a pus față în față două formații aflate în toiul pregătirilor. Dacă Performanța Ighiu a efectuat al doilea amical după cantonamentul centralizat, Mureșul Vințu de Jos a efectuat primul joc în actuala formulă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Golul a venit în minutul 57, Andrei Moldovan a reușit să trimită mingea în poartă după o eroare în defensiva lui Himcinschi. Antrenamentul s-a dovedit a fi unul util pentru ambele echipe, iar Mureșul Vințu de Jos va juca sâmbătă amical cu ASC Pianu 2013, în vreme ce Performanța Ighiu va juca cu CNS Cetate Deva săptămâna viitoare.

Performanța Ighiu: R. Bodea – Rodean, Potopea,  Ov. Turuș, Weiner – Oară, Bălaș, Oniche, Circov – Szekely și Fetița.
Au mai jucat: Al. Lazăr –  Ed. Cornea, H. Marian, D. Mărginean, Buda, R. Moga, S. Turuș, F. Himcinschi, G. Negură, D. Dup.
Antrenor: Adorian Himcinschi

Mureșul Vințu de Jos: N. Bănică – R. Dulap, I. Iclănzan, Cr. Preda, I. Tătar – Stelea, Javla, M. Popa, Culda, Răcătăian, Stoianof.
Au mai jucat: R. Sîrbu, D. Ianc, A. Moldovan, Necreală, D. Tat.
Antrenor: Dan Mănăilă

Mănăilă impresionat de Fabian Himcinschi

În partida de la Oarda de Jos a evoluat și fiul antrenorului Adorian Himcinschi, Fabian, jucător care l-a impresionat pe Dan Mănăilă. „Păcat că un jucător ca el nu este lăsat să joace”, a punctat Mănăilă de pe bancă.

Fabiam Himcinschi a jucat în acest sezon pentru Dinamo București și pentru Dunărea Călărași, iar acum se pregătește alături de Performanța Ighiu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.