IMG_2562ASC Pianu 2013 a obținut a doua victorie consecutivă din acest retur. Șandru și Bărculeț au adus victoria gazdelor care se mențin în cursa pentru primele locuri. 

Primă repriză bună făcută de ASC Pianu 2013, care a intrat la pauză cu avantajul de 2-1, după ce Șandru a realizat dubla în prima repriză (minutele 11, 38). Șorcoiu a egalat la 1 în minutul 12,iar  ASC Pianu era favorită.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză ASC Pianu s-a mulțumit să stea la cutie, însă în minutul 82, Văidean a profitat de o indecizie în defensiva gazdelor, și a restabilit egalitatea.  Egalitatea nu a durat mult deoarece în minutul 84, Ionuț Bărculeț a insistat la o minge și a trimis printre picioaree lui Tulbure.

CIL Blaj:  Tulbure – Marcu, Szabo, Al. Pintea, Văidean, Mănășturean, Ioo. Șorcoiu, Țene, Ciuguzean.

Rezerve: Szilagy, Baba, Cioancă, Câmpean și C. Crăciun

ASC Pianu 2013: Cocârcă, Neag, Oltean, Bocșa, Arcaș, Cl. Furdui, I. Bărculeț, L. Tarcea, Gh. Râșniță, D. Diaconu și Șandru.

Rezerve: Miheț, Vl. Constantin, Ghib, Ad. Furdui și Al. Furdui.

Antrenor: Răzvamn Cocârcă și Ionuț Bărculeț.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Parca tu erai ala care spunea ca Vintu de Jos o sa le dea 10 goluri Cilului. Ai nimerit-o frate, se vede cat te pricepi. Iti dau un sfat: lasa frustrarea si bea o bere linistit, nu te mai agita atat ca te faci de ras. Nu mai fi atat de incruntat ca faci riduri. Traieste-ti viata in tihna, fi fericit. Pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.