IMG_1958ASC Pianu 2013 a cedat 1-2 (0-1, la pauză) primul meci de pe propriul teren din 2016. Kiss și Cotoară (din penalty) au adus victoria vizitatorilor. Șandru a marcat pentru Pianu în prelungiri, iar „alb-verzii” au terminat jocul în 10 după eliminarea lui Sîrbu. 

Primă repriză palidă făcută de ASC Pianu 2013, fapt ce a permis echipei CS Ocna Mureș să-și creeze mai multe ocazii periculoase la poarta lui Cocârcă. Kiss a deschis scorul în minutul 20, după o minge primită în diagonală, acesta a înscris cu capul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La câteva minute după ce au marcat, ocnamureșenii puteau să se desprindă, însă Cocârcă s-a opus, iar bara laterală l-a salvat pe goalkeeper-ul gazdelor la șutul lui Pereat.

După pauză ASC Pianu 2013 a fost echipa care a ieșit mai motivată de la vestiare, iar Bărculeț și compania au început să se instaleze în jumătatea vizitatorilor, aceștia fiind mulțumiți să lovească pe contraatac, însă principalul pericol pentru poarta pienarilor fiind experimentatul Pereat.

În minutul 65, ASC Pianu ratează cea mai mare ocazie. Diaconu centrează bine din partea dreaptă, Țiboc scapă mingea din mână, iar Bărculeț întârzie șutul și pierde posesia din poziție favorabilă de a marca. Ocnamureșenii au continuat prestația lamentabilă în defensivă,  Șandru irosind o ocazie bună de a marca în minutul 68, când au trimis peste poartă din poziție favorabilă.

În minuutl 78, CS Ocna Mureș beneficiază de o lovitură de la 11 metri, fază contestată vehement de echipa gazdă. Cotoară a executat penaty-ul și l-a învins cu sânge rece pe Cocârcă.

Spiritele s-au încins pe final când Alexandru Sîrbu a fost eliminat după lovirea unui adversar.

În prelungiri ASC Pianu 2013 a marcat golul de onoare, după o pasă lungă a lui Ionuț Bărculeț, Șandru a redus din handicap.

S-a încheiat 0-2, iar CS Ocna Mureș bifează prima victorie din acest retur, în vreme ce pienarii au parte de prima înfrângere din 2016.

ASC Pianu 2013: Cocârcă – Bocșa, Al.Furdui, C. Oltean, Arcaș – D.Diaconu, Bărculeț, Neag, Gh. Râșniță, Al. Sîrbu și Șandru.

Rezerve: Vl. Constantin, Cl. Furdui, Ad. Furdui, D. Miheț, Demetercă, Ghib.

Antrenor: Ionuț Bărculeț și Răzvan Cocârcă.

CS Ocna Mureș: Țiboc – Vaidasigan, Rațiu, Gabor, Guț, Cotoară, Morea, Kiss, T. Cristea, A. Gherman și Pereat.

Rezerve: Clipici, Ov. Maier, Olar, Dandoș, Cociș, Iuga, Nemeș.

Antrenor: Ionuț Pereat și Ovidiu Maier.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.