ASC Pianu 2013 Banchet Sibiu4Având în componență mai mulți fotbaliști din județul Sibiu, ASC Pianu 2013 s-a întâlnit în ”orașul președintelui”, fotbaliștii luând cina împreună, loc în care s-au discutat probleme referitoare la retur. De asemenea, oficialii echipei din Pianu le-au transmis mulțumiri jucătorilor care au cărat ”pianul” în turul de campionat. ASC Pianu 2013 va ierna pe poziția a 3-a în clasament, cu 30 de puncte, la  egalitate cu Mureșul Vințu de Jos și Șurianu Sebeș, clasare care îi mulțumește pe oficialii alb-verzi.

Fără prea mare ”tam-tam” ASC Pianu 2013 a sărbătorit realizările din 2015, la Sibiu, printr-o masă festivă și o plimbare prin Piața Mare, unul dintre cele mai frumoase locuri din România, în special în perioada Sărbătorilor de Iarnă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

S-a discutat despre viitorul echipei, despre cum va fi abordat returul și tot ceea ce înseamnă activitatea fotbalistică din Pianu. De asemenea, Adrian Fușle-Țana a ținut să le mulțumească oficialilor alb-verzi pentru încrederea acordată.

”Eu vreau să le mulțumesc conducătorilor pentru încrederea acordată în turul de campionat. Am fost lăsat să fac ce vreau din punct de vedere fotbalistic și m-am simțit foarte bine. De asemenea, vreau să mulțumesc și acestui grup minunat alături de care am lucrat fără probleme în prima parte a campionatului”, a precizat Adrian Fușle-Țana, antrenorul ”pienarilor”.

Seara s-a încheiat cu plimbare prin Piața Mare din Sibiu și o poză din grup în zona istorică a orașului.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.