Valea Lungă - Pianu56ASC Pianu a câștigat meciul de la Gaz Metan Valea Lungă, scor 2-1 (1-0) prin golurile marcate de Diaconu (5) și nou venitului Șandru (53), pe când golul gazdelor a fost înscris de A. Bulugea (53 – penalty). Cu această victorie, echipa lui Fușle-Țană a ajuns la cea de a 6-a victorie din acest sezon, acumulând 21 de puncte. Gaz Metan Valea Lungă rămâne cu 6 puncte pe penultimul loc al clasamentului.

Pătimași la finalizare, fotbaliștii Pianului au avut din nou emoții în a se impune, însă au reușit acest lucru după ce s-au descurcat mai bine în defensivă. Diaconu a deschis scorul în min. 5, rezultat care s-a păstrat până la pauză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În min. 53, nou înregimentatul Șandru a reușit să marcheze la debut pentru Pianu (min. 53), iar lucrurile păreau a fi rezolvate, însă 4 minute mai târziu (min. 57). A. Bulugea, fiul antrenorului Radu Bulugea a micșorat avantajul după ce a transformat o lovitură de pedeapsă.

Cu toate că au mai fost ocazii, tabela de la Valea Lungă a rămas neschimbată, iar ASC Pianu s-a impus cu 2-1, câștigând o partidă dificilă în deplasare.

ASC Pianu: 1. Cocârcă – 18. R. Popescu, 3. C. Oltean, 4. Dragoș, 11. Șulumberchean, 2. Neag, 8. Bărculeț, 6. Șandru, 7. Diaconu, 10. Stelea, 94. Grecu. Rezerve: 12. Novăcean, 5. Furdui, 71. Constantin, 14. Miheț, 17. C. Mărginean, 9. Grosu, 92. Sîrbu. Antrenor Adrian Fușle-Țană.

Gaz metan Valea Lungă: 1. Trif – V. Marcu, Migea, Velicea, Mijea, Gânța, Voicu, Veconi, Vasiu, Mărginean, A. Bulugea. Rezerve: M. Moldovan, Haneș, C. Vasiu. Antrenor Radu Bulugea.

CS Ocna Mureș a dedicat victoria memoriei fostului antrenor Gicu Domșa!

În cea de a 11-a etapă din Liga a 4-a, CS Ocna Mureș a primit vizita formației CIL Blaj, la doar o zi distanță după ce ocnamureșenii și-au condus pe ultimul drum antrenorul, pe Gicu Domșa.

Cu toate că fotbaliștii erau dărâmați din punct de vedere psihic, aceștia s-au alimentat cu dorința de a dedica victoria fostului lor antrenor și au reușit acest lucru.

CS Ocna Mureș s-a impus cu 3-1 după golurile marcate de Cotoară (9 din penalty și 49) și Ovidiu Maier (90+3), respectiv Severin (47).

FOTO: Nicu MARTA

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.